Twee 18-jarigen raakten zwaargewond in het Oost-Vlaamse Bavegem. Eén van hen verkeer in levensgevaar.
Volledig scherm
Twee 18-jarigen raakten zwaargewond in het Oost-Vlaamse Bavegem. Eén van hen verkeer in levensgevaar. © Frank Eeckhout

OVERZICHT. Zware nacht in verkeer: jonge vrouw (25) overlijdt in Mol, 18-jarige in levensgevaar in Bavegem, bestuurster (45) kritiek in Oostmalle

Het weekend is nog niet half weg, maar heeft afgelopen nacht voor de tweede week op rij al een gitzwarte rand gekregen in het verkeer. In Mol kwam een 25-jarige vrouw uit Lommel om het leven, in het Oost-Vlaamse Bavegem raakten twee 18-jarige inzittenden van een auto zwaargewond. Eén van hen verkeert in levensgevaar. Ook in Oostmalle is de bestuurster (45) van een cabrio in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. In het Henegouwse Virelles overleed een jonge automobilist (20). 

7 reacties

 • Johan Janssen

  1 maand geleden
  Wat maakt het nog uit een leven is toch niks waard.
 • Renée Schietekat

  1 maand geleden
  Misschien overal een 30km zone invoegen? Dat is de oplossing. Om maar even mee te gaan in het totale gebrek aan logica bij politici en zgz verkeersdeskundigen!
 • monique bolen

  1 maand geleden
  Denk dat we een inhaal beurt aan het maken zijn sinds de avondklok werd opgeheven .
 • frans Venloo

  1 maand geleden
  Het enige wat de politiek inresseert zijn hogere en meer boetes onder de mom van veiligheid Straks kan men de auto voortduwen in de stad 30 km per uur is weer zo een prutsmaatregel die niets opbrengt
 • Gerard Braeckmans

  1 maand geleden
  Gino Denil, omdat de mens ook een factor is en daar zit het probleem.
 1. Jambon droomt van Vlaams paviljoen op wereldtentoonstelling

  Jambon droomt van Vlaams paviljoen op wereldten­toon­stel­ling

  Vlaams minister-president Jan Jambon heeft zondag, bij de start van de Vlaamse week op de Expo in Dubai, een bezoek gebracht aan het Belgische paviljoen. Het gebouw is een bijzonder staaltje van architectuur, dat door het weekblad Time Out wordt geprezen als "één van de coolste gebouwen" van de Expo. Op de gevel staan de drie regio's Vlaanderen, Wallonië en Brussel vermeld, die bevoegd zijn voor buitenlandse handel, maar de bezoekende toeristen blijken toch vooral geïnteresseerd in de typisch "Belgische" producten als chocolade, wafels en frieten.