Twee 18-jarigen raakten zwaargewond in het Oost-Vlaamse Bavegem. Eén van hen verkeer in levensgevaar.
Volledig scherm
Twee 18-jarigen raakten zwaargewond in het Oost-Vlaamse Bavegem. Eén van hen verkeer in levensgevaar. © Frank Eeckhout

OVERZICHT. Zware nacht in verkeer: jonge vrouw (25) overlijdt in Mol, 18-jarige in levensgevaar in Bavegem, bestuurster (45) kritiek in Oostmalle

Het weekend is nog niet half weg, maar heeft afgelopen nacht voor de tweede week op rij al een gitzwarte rand gekregen in het verkeer. In Mol kwam een 25-jarige vrouw uit Lommel om het leven, in het Oost-Vlaamse Bavegem raakten twee 18-jarige inzittenden van een auto zwaargewond. Eén van hen verkeert in levensgevaar. Ook in Oostmalle is de bestuurster (45) van een cabrio in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. In het Henegouwse Virelles overleed een jonge automobilist (20). 

7 reacties

 • Johan Janssen

  1 jaar geleden
  Wat maakt het nog uit een leven is toch niks waard.
 • Renée Schietekat

  1 jaar geleden
  Misschien overal een 30km zone invoegen? Dat is de oplossing. Om maar even mee te gaan in het totale gebrek aan logica bij politici en zgz verkeersdeskundigen!
 • monique bolen

  1 jaar geleden
  Denk dat we een inhaal beurt aan het maken zijn sinds de avondklok werd opgeheven .
 • frans Venloo

  1 jaar geleden
  Het enige wat de politiek inresseert zijn hogere en meer boetes onder de mom van veiligheid Straks kan men de auto voortduwen in de stad 30 km per uur is weer zo een prutsmaatregel die niets opbrengt
 • Gerard Braeckmans

  1 jaar geleden
  Gino Denil, omdat de mens ook een factor is en daar zit het probleem.
 1. Vrouw (25) maakt dramatische val in Zenne, zoekactie stopgezet: “Twee brandweermannen hebben nog geprobeerd om haar te grijpen”
  Eppegem

  Vrouw (25) maakt dramati­sche val in Zenne, zoekactie stopgezet: “Twee brandweer­man­nen hebben nog geprobeerd om haar te grijpen”

  Politie en brandweer hebben zondag tot in de vooravond gezocht naar een 25-jarige vrouw die in Zemst in het water terecht was gekomen. Twee brandweermannen hebben nog geprobeerd om het slachtoffer te grijpen, maar dat lukte niet. De sterke stroming sleurde haar mee en ondanks de inzet van een sonarboot en een helikopter werd ze niet meer gevonden. De zoektocht is voorlopig ook stopgezet.