Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Zoveel belastingen moet je dit jaar betalen in jouw gemeente

In zestien procent van de Vlaamse gemeenten, 47 van de 300 in totaal, betaal je dit jaar als inwoner een ander lokaal belastingtarief dan vorig jaar. Eén op de tien gemeenten verhoogt de belastingen, berekende de Vlaamse Vereniging voor Steden en Gemeenten VVSG. Ontdek hier of en hoe de lokale belastingen wijzigen in jouw gemeente. Onderaan dit artikel kan je ook zoeken op jouw gemeente in de tabel.

  1. Microbioloog Herman Goossens: “Wellicht minder overlijdens dan in maart, maar ‘collateral damage’ zal veel erger zijn”

    Microbio­loog Herman Goossens: “Wellicht minder overlij­dens dan in maart, maar ‘collateral damage’ zal veel erger zijn”

    Microbioloog Herman Goossens van de Universiteit Antwerpen heeft in het actualiteitenprogramma Vandaag op televisiezender één zijn bezorgdheid geuit over de sterk stijgende druk op onze ziekenhuizen en diensten intensieve zorgen. Hij noemde de situatie “echt niet goed”. “Ik denk dat nog niet iedereen voldoende doorheeft voor wat voor een gevaarlijke situatie we nu staan”, zegt hij.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement