Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Ziekenhuisopnames stijgen tot hoogste aantal dit jaar, besmettingen blijven stabiel op hoog plateau

Het aantal opnames van coronapatiënten in de Belgische ziekenhuizen blijft in stijgende lijn. In de zeven dagen tot en met donderdag waren er gemiddeld ongeveer 156 opnames per dag, of 23 procent meer dan in de week ervoor. Het gemiddelde lag dit jaar nooit eerder zo hoog.

27 reacties

 • Nadine Huldemont

  1 maand geleden
  Het virus is baas, al die regeringen met hun beslissingen, maken niets uit. Het virus zal verdwijnen zoals het vroeger ook verdween, bv met de spaanse griep. Die vaccins dienen enkel om de pharma elk jaar kassa kassa te laten spelen
 • MARC Formesyn

  1 maand geleden
  Dus zeker geen versoepelingen ! Wel integendeel !
 • Hendrik Goris

  1 maand geleden
  Inentingen hebben we nodig en een normaal leven. Eerst en vooral iedereen inenten dus en dan over de rest praten. Er zijn Russische en Indische veilige vaccins, dus geen uitvluchten meer.
 • Hilde Eykens

  1 maand geleden
  En ik leest juist in het overleg commité dat de ziekenhuis opnames niet meer gestegen zijn , wat moeten we nog geloven.
 • rita malfait

  1 maand geleden
  inderdaad, lagere scholen zijn de maartegelen an het vergeten... Minister Weydts, schoolbesturen,... er is werk aan uw winkel!
 1. Jongeren Let’s Go Urban reageren nu ook zelf op El Kaouakibi-heisa: “Onze vereniging is doorheen de jaren groot geworden dankzij vele jongeren en vrijwilligers, níet door één persoon”
  ANTWERPEN

  Jongeren Let’s Go Urban reageren nu ook zelf op El Kaouakibi-hei­sa: “Onze vereniging is doorheen de jaren groot geworden dankzij vele jongeren en vrijwilli­gers, níet door één persoon”

  Voor het eerst sinds de zaak ontplofte, reageren de jongeren van het Antwerpse dansproject Let’s Go Urban van Sihame El Kaouakibi ook zelf. 124 leden, jongeren en ouders van de vzw en het Antwerpse Kiel publiceerden zaterdagmiddag een open brief: “We zijn bezorgd dat onze vereniging moet sluiten en dat we allemaal onze tweede thuis verliezen.”
 1. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief

 2. Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoelen
  Play
  De Vuilste Jobs van Vlaanderen

  Daarom mag je natte doekjes nooit doorspoe­len