Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Ziekenhuisopnames onder kaap van 100 per dag

Het aantal patiënten die met Covid-19 in het ziekenhuis worden opgenomen, blijft verder dalen en is onder de kaap van de honderd per dag gezakt. Dat blijkt zaterdag uit de meest recente cijfers op het dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano. Ook het aantal nieuwe besmettingen daalde tussen 19 en 25 mei in vergelijking met de zeven dagen ervoor en kwam uit onder de kaap van de 2.000 per dag.

10 reacties

 • maarten anthonis

  5 maanden geleden
  Dankzij het naleven van de regels door het grootste deel van de bevolking en het vaccineren, wat mij momenteel hard stoort is dat een deel van de oudere ingente bevolking nu precies denkt dat ze niet meer besmet kunnen worden en zich niet meer aan de regels houden, wij hebben het voor hen gedaan, dat zij het nu ook voor ons doen die nog niet ingent zijn.
 • Dirk Dierickx

  5 maanden geleden
  Wees nu eens blij met de goede gang van zaken, ik lees hier veel negatieve reacties, de vaccinaties gaan goed vooruit, alle cijfers gaan de goede kant op, binnenkort de familie en vrienden nog eens welkom heten en knuffelen.
 • André Degrote

  5 maanden geleden
  En nu de remmen los mensen en na het verlof worden we terug gestraft. Virus is een blijver, wie anders denkt is een dromer.
 • Erik Bervoets

  5 maanden geleden
  We zijn bijna aan de 25000 doden en de regering vindt dat ze het goed doet. Hallo?
 • Pascal Wuy

  5 maanden geleden
  Niet vergeten de verpleegkundige van Jessa op het nieuws dat we het nooit zouden halen begin juni. Blij dat je ongelijk hebt.