Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Ziekenhuisopnames en besmettingen blijven dalen, overlijdens nemen toe

Het dagelijkse aantal nieuwe ziekenhuisopnames is met 10 procent gedaald ten opzichte van een week eerder. Het gemiddelde aantal nieuwe coronabesmettingen daalde met 19 procent. De overlijdens stegen helaas wel. Dat blijkt uit de voorlopige coronacijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.

31 reacties

 • Pablo Rodriguez

  2 maanden geleden
  65 gekende besmettingen te Oostende per dag aan één triagepost. Maar de cijfers ? Die zakken hoor.
 • Freddy Duschek

  2 maanden geleden
  Het blijft wachten op de belgische variant van het virus, als dat doet wat onze regering doet dan zijn we er vanaf want dan werkt het voor geen meter
 • Veronica Voorhelst

  2 maanden geleden
  logisch, eerst stegen de besmetiingen, daarna de opnamen en nu de overlijdens dat kon niet anders nu zakt alles terug, want de besmettingen zijn terug gedaald
 • Johan Janssen

  2 maanden geleden
  Nog steeds zijn er die dit paniek vinden...moet er echt eerst een dierbare dood gaan...gezond verstand van vele is toch weg ofwel bewijst dit dat het virus de hersenen aantast.
 • jos robben

  2 maanden geleden
  de dagdagelijkse leugens en paniekzaaierij door de regime-pulpmedia
 1. LEZERSBRIEF. “Ook mijn broer met Down werd toegetakeld tijdens een wandeling met zijn hondje. Maar in plaats van gerechtigheid kregen we nog een mokerslag op ons hoofd”
  72

  LEZERS­BRIEF. “Ook mijn broer met Down werd toegeta­keld. Maar in plaats van gerechtig­heid kregen we nog mokerslag op ons hoofd”

  Niemand blijft onbewogen bij de aanval op Kevin Janssen (29), een jongeman met een beperking die dinsdag zonder enige aanleiding in mekaar werd geslagen. Maar bij deze lezeres werd een oude wonde opengereten. Haar broer, die het syndroom van Down heeft, is net hetzelfde overkomen toen hij zijn dagelijkse wandeling maakte. “Hij deed een beetje raar toen hij thuiskwam maar was vooral stil. Tot het douchemoment die avond. Bleek dat mijn broer zwaar geschopt en toegetakeld was... De daders waren al gekend bij de politie voor het teisteren van de buurt”. Lees hierna haar integrale lezersbrief.
 2. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"