Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Toename coronacijfers vertraagt

De coronacijfers vertonen nog altijd een stijgende trend, maar de toename vertraagt. Dat blijkt uit het dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano.

4 reacties

 • Wesley Kenis

  2 maanden geleden
  Vor gezonde mensen is het vaccin "noodzakelijk " om van hun "vrijheid" te genietn. Voor juliie is de keuze voor vaccinatie een "wel of niet cafe kunne gaan" keuze. Mensen met zwakkeren gezondheid moeten echter rekening houden met "wat als mijn medicatie minder of niet meer werkt". In geval is het niet meer werken van mijn medicatie een afspfzak met d begrafenisonderner, maarja dat zal jullie worst wezen natuurlijk, enkel omdat ik niet wil eindigen als "onderliggende aandoening" in de statstieken
 • Gerry Cle

  2 maanden geleden
  Dankzij het Brusselse gewest weten we tenminste zeker dat vaccins het verschil maken.
 • vangeel guido

  2 maanden geleden
  2 meter afstand houd ik steeds en dit lukt me aardig en ja zelfs in Nederland waar niemand nog een maske draagt alleen met karnaval nog.
 • Jean DE BRUYNE

  2 maanden geleden
  Stijgen is stijgen toch en het gaat nog omhoog
 1. Oppositie niet onder de indruk van maatregel om energiefactuur te verlichten: "Als de Vlaamse regering zich wil inspireren op het noorden: dit is het moment”
  PREMIUM

  Oppositie niet onder de indruk van maatregel om energiefac­tuur te verlichten: "Als de Vlaamse regering zich wil inspireren op het noorden: dit is het moment”

  Nadat de Vivaldi-regering al aangaf de energiefactuur te hervormen, kondigt nu ook Vlaanderen aan de rekening te verlichten. In combinatie met de verlaagde nettarieven, komt die korting neer op 50 euro per gezin. Maar dat totaalbedrag verbleekt met wat in Nederland mogelijk is: daar bedraagt de compensatie gemiddeld 400 euro. “Als de Vlaamse regering zich wil inspireren op het noorden: dit is het moment.”