Volledig scherm
© Benny Proot

OVERZICHT. Storm Odette verdwijnt vandaag richting Frankrijk, maar laat heel wat schade achter

StormweerStorm Odette heeft lelijk huisgehouden in Vlaanderen. Vooral de kust kreeg er stevig van langs, maar ook Oost-Vlaanderen werd getroffen. De brandweer kreeg al meer dan 2.000 meldingen binnen. Ook vannacht regende het nog fors en viel er op verschillende plekken veel regen uit de lucht. Vanmorgen blijft het nog even stormachtig aan de kust, maar in de loop van de dag verdwijnt Odette richting Frankrijk.

26 reacties

 • Sjonny Martero

  4 maanden geleden
  En moest men eens aan een deftig boombeheer werken en oude grote bomen vroeger kappen zou er zoveel geen schade zijn. Vroeger was het zo en plantte ze nieuwe maar er waren dan ook niet zoveel protestgroepen die tegen alles zijn.
 • Pierre Dubois

  4 maanden geleden
  Ik neem deze baan tussen Middelkerke en Oostende meermaals per week en heb daar al heel wat zand gezien, maar dit slaat alle records. Werkelijk ongezien.
 • Rita Wydooghe

  4 maanden geleden
  Hier weinig schade in kortemark handzame
 • guy vermeulen

  4 maanden geleden
  Hier in Oost-vlaanderen kanten van Zelzate gans de nacht en dag water gegoten en stevig gewaaid en veel los liggende voorwerpen van hof die op straat lagen ,achter mij een vijftal bomen uit gewaaid. Dat ze er maar al mee stoppen heb al enkele keren prijs had , en verdienen doe je er zeker niet mee . Verzekeringen weten altijd wel iets als ze moeten betalen oftewel duurt het enkele jaren eer je geld krijgt.
 • Guy Pollaerts

  4 maanden geleden
  Onwetende mensen: de strandcabines zijn langer dan normaal blijven staan omdat het zo lang zomerweer was... verleden dinsdag zaten er nog veel toeristen en bewoners op het strand( extreem goed weer” Zo een strandcabine is dan ook niet in 10 minuten afgebroken hè?!
 1. Slangen op maandag. “Niet de hele joodse gemeenschap maakt het te bont: een minderheid maakt het de meerderheid moeilijk”
  PREMIUM

  Slangen op maandag. “Niet de hele joodse gemeen­schap maakt het te bont: een minderheid maakt het de meerder­heid moeilijk”

  Afgelopen weekend heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever het record 'op eieren lopen' op scherp gesteld. Vanuit de imposante Mechelse Nekkerhal werd zijn nieuwjaarsspeech gestreamd naar de thuiszittende militant. Met de grootst mogelijke voorzichtigheid maakte De Wever enkele pirouettes rond de affaire-Kucam en de rol van goudhaantje Theo Francken in de affaire.
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen