Beeld ter illustratie
Volledig scherm
Beeld ter illustratie © Photo News

OVERZICHT: Stijging in trend nieuwe besmettingen

Er worden gemiddeld 92 besmettingen per dag met het coronavirus opgetekend, dat is een stijging van 6 procent in vergelijking met de voorgaande periode van zeven dagen. In de ziekenhuizen worden gemiddeld 15 nieuwe patiënten opgenomen. Het gemiddeld aantal overlijdens bedraagt 6.

36 reacties

 • Felix Petri

  10 maanden geleden
  Als straks de ziekenhuizen overbelast raken moeten dan de, meestal ouderen, mensen die zich WEL goed aan de regels hebben gehouden plaats maken voor diegene die nu alles aan hun laars lappen? Over oneerlijkheid gesproken. Kent men het gezegde nog.
 • Carmen De Gussem

  10 maanden geleden
  Omdat de jongeren willen feesten, plezier willen maken en alles aan hun laars lappen wil men mensen die zich al altijd aan alle regels hielden een mondmasker in hun strot duwen als ze eten gaan kopen. De mensen die zich de voorbije maanden aan alle regels hielden gaan nu zeker niet gaan "fun shoppen" en trouwens veel jongeren zie je niet in supermarkten die hebben het te druk met feesten en regels te overtreden!
 • Jan Janssen

  10 maanden geleden
  Waarom niet een cijfermatig maand-gemiddelde? Dan komt niemand er nog aan uit!
 • Jacques Leonard

  10 maanden geleden
  Supermarkten, mondmaskers verplichten. Cafés sluiten die de regels niet naleven. De bubbels terug inkrimpen. Bezoeken aan ziekenhuizen en woonzorgcentra beperken. Maar leefbaar houden. Dat zijn mijn gedachten anderen hebben er ook. Het moet voor iedereen aanvaardbaar zijn. Succes en liefst een daadkrachtige regering! Is dat zo moeilijk. En de politiekers die afwezig blijven in de respectievelijke parlementen op economische werkloosheid plaatsen. Dan weten ze wat dat is!
 • Calimera Smith

  10 maanden geleden
  net nu mondmaskers dan toch niet verplicht zijn, mits het aantal besmettingen niet stijgt, net nu start men een nieuwe manier van tellen...en daar stijgen ze weer!!! We houden de angst voor Corona in het nieuws, want als de pharma-industrie straks een vaccin op de markt brengt willen we het toch kunnen gebruiken! (er zijn contracten tussen de overheid en de pharma industrie waarin staat dat de overheid een vaccin moet afnemen en betalen als WHO een pandemie uitroept, handig he!)
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”