EPA
Volledig scherm
© EPA

OVERZICHT. Stijging aantal besmettingen vertraagt, 757 coronapatiënten op intensieve

Het gemiddeld aantal nieuwe bevestigde coronabesmettingen in ons land blijft toenemen, maar minder snel. Het aantal hospitalisaties stijgt ook verder en er liggen nu meer dan 750 coronapatiënten op intensieve zorgen. Dat blijkt uit de meest recente cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. 

463 reacties

 • claude Rens

  10 uur geleden
  Steven Van Gucht draait en praat als een windhaan. Eind vorige week zag hij geen vertraging en nu plots ziet hij wel enige vertraging dankzij ...; Steven stop hiermee.
 • danny kimpe

  12 uur geleden
  Als ze de waarheid vertellen gaat er niemand meer om een vaccin. Zoveel is duidelijk.
 • jan vanraepenbusch

  15 uur geleden
  natuurlijk stijgen de besmettingen minder snel als minder gaat testen van 147000 testen naar 117000 testen
 • Michel nolens

  16 uur geleden
  Nogmaals. Het virus (of liever : de virussen) maakt geen onderscheid tussen volwassenen en kinderen. Alleen volwassenen vaccineren is dus maar half werk. Wie wordt het meest geknuffeld ? Wie knuffelt het meesr? Wie houdt geen afstand? enz... Juist : kinderen. Hier in La Pampa Argentinië zijn haast geen besmettingen meer sinds de vaccinatie OOK van kinderen vanaf 3 jaar.
 • Jacky Denayer

  17 uur geleden
  Nu de besmettingen een bijna Vlaamse exclusiviteit blijken te zijn omdat men in Wallonië en Brussel het masker blijven dragen is , hoor je niets vanuit de Nva VB hoofdkwartieren .