Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Benny Proot

OVERZICHT. Opnieuw minder nieuwe besmettingen, ziekenhuisopnames en overlijdens

Het gemiddeld aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus in België is opnieuw gedaald. In de week van 15 tot en met 21 augustus werden gemiddeld 473,3 besmettingen per dag geregistreerd. Dat is opnieuw een daling met 15 procent in vergelijking met een week eerder. Hoewel alle indicatoren de goede richting uitgaan, is het belangrijk om de regels en aanbevelingen te blijven volgen. “Het virus is niet verdwenen uit ons land”, waarschuwt Sciensano. 

 1. ‘Speculoos’ verdwijnt niet helemaal van Lotus-verpakking: “Hadden niet verwacht dat er zo emotioneel zou worden gereageerd”
  PREMIUM

  ‘Speculoos’ verdwijnt niet helemaal van Lo­tus-verpakking: “Hadden niet verwacht dat er zo emotioneel zou worden gereageerd”

  Het woord ‘speculoos’ verdwijnt niet helemaal van de Lotus-verpakkingen. Het bericht dat de koekjesbakker zijn wereldbekende product binnenkort ook in België, Nederland en Frankrijk onder de naam ‘Biscoff’ op de markt brengt, ontketende een tsunami aan boze en teleurgestelde reacties. Maar onder de gepatendeerde naam ‘Biscoff’ zal bij ons ook de slogan ‘the original speculoos’ staan.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. Origineel en grappig: spotje Biden toont hoe je afrekent met Trump
  Play
  VS2020

  Origineel en grappig: spotje Biden toont hoe je afrekent met Trump