Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © EPA

OVERZICHT. Nog minder dan 900 coronapatiënten in onze ziekenhuizen, ook andere cijfers blijven dalen

In totaal liggen er momenteel 883 mensen met corona in het ziekenhuis. Dat is een daling van 16 procent vergeleken met een week geleden. Onder hen hebben 76 patiënten intensieve zorgen nodig. Dat blijkt uit de gegevens van gezondheidsinstituut Sciensano. 

  1. Politie vindt 29.280 valse Pokémonkaarten en 500 namaaksleutelhangers op Sinksenfoor: “Als je als 8-jarige een pakje dure kaarten koopt en je kunt ze niet gebruiken, is dat zuur”
    PREMIUM
    Antwerpen

    Politie vindt 29.280 valse Pokémon­kaar­ten en 500 namaaksleu­tel­han­gers op Sinksen­foor: “Als je als 8-jarige een pakje dure kaarten koopt en je kunt ze niet gebruiken, is dat zuur”

    De politie deed deze week een opmerkelijke vangst op de Sinksenfoor. In vier kermiskramen werden in totaal 2.367 namaakartikelen gevonden. In een laadruimte van een bestelwagen trof de recherche bovendien 29.280 valse Pokémonkaarten en 500 namaaksleutelhangers aan. Maar hoe herken je eigenlijk valse pokémonkaarten, die overigens niet goedkoop zijn? “Het meeste maken wij ons zorgen om de 8-jarige spelertjes.”