Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Minder ziekenhuisopnames, iets meer besmettingen met coronavirus

Het aantal nieuwe ziekenhuisopnames van coronapatiënten is in ons land gedaald met 9 procent. Het aantal nieuwe besmettingen is licht gestegen in vergelijking met een week eerder, maar er is ook meer getest. Dat blijkt uit het dashboard van Sciensano.

2 reacties

 • monique dewaele

  3 weken geleden
  hoogste tijd om de cijfers eens te controleren ! de cijfers komen van 2 kanten Sciensano en Molenbergs en een aandachtige lezer ziet dat deze cijfers fout zijn
 • Marcel Neutgens

  4 weken geleden
  Mr de Croo, Vandenbroucke, Beke zeggen maar steeds dat België tot top van de wereld behoord, wat betreft vaccinaties. Men zou dus betere cijfers mogen verwachten, echter tegendeel is waar. In NL heeft men mondmasker al maanden afgezworen, en toch betere cijfers: daling besmettingen, gisteren 513 mensen in het ziekenhuis, waarvan 183 op IC. Hebben zij misschien al meer immuniteit opgebouwd, omdat zij al langer de mondmaskers hebben afgezworen?
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.