BELGA
Volledig scherm
© BELGA

OVERZICHT. Minder dan 600 coronapatiënten in de ziekenhuizen

De gunstige trend van de coronacijfers in ons land blijft aanhouden. In alle Belgische ziekenhuizen samen liggen minder dan 600 coronapatiënten. Ook het aantal besmettingen blijft flink dalen en duikt nu onder 738 (-43 procent), blijkt uit het online dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano.

9 reacties

 • joseph kellens

  1 maand geleden
  We hebben vorige zomer ook veel minder besmettingen gehad. Virologen zeggen toch met hogere temperaturen minder besmettingen. Laten we s volgende winter afwachten en in 2022 zal t wel beteren, was toch ook zo met de vorige pandemie van 100 jaren geleden. Maar toen waren er iets meer dan 3 miljard mensen, nu iets minder dan 8, plus dat we wereldreizigers zijn tov 100 jaren geleden.
 • Hugo hofmans

  1 maand geleden
  Ik begrijp niet waarom er nog altijd mensen rondlopen die zich niet laten vaccineren, dat zijn gewoon a-sociale mensen. Er moet op die mensen inderdaad meer druk gezet worden, desnoods met één of andere financiële maatregel of boetes indien je niet laat vaccineren. Het is in ons aller belang hé mensen ! In het belang van de gezondheidszorg, in het belang van de economie (dus uw broodwinning !). Laat u gewoon vaccineren !
 • Marc Vinck

  1 maand geleden
  Op die kritiek op Antwerpen reageer ik niet meer. Antwerpen heeft een zeer jonge bevolking dus de logica zelf. Aan de 2 manifest Antwerpen haters Degros en Hendrickx, blijf er aub ook weg.
 • Luc Schilders

  1 maand geleden
  Paul Hendriks omdat er in Antwerpen een jongere gemeenschap is, kijk naar de top 6,allemaal kustgemeenten, natuurlijk daar wonen veel meer ouderen
 • Jurgen Vermaut

  1 maand geleden
  @Raymond Verschoore, een ander gewest. Dit zijn de Vlaamse cijfers, Brussel is niet Vlaanderen, enkel een anderstalig eiland.