AP
Volledig scherm
© AP

OVERZICHT. Minder besmettingen en hospitalisaties, overlijdens nemen wel verder toe

Het aantal coronabesmettingen en ziekenhuisopnames is de afgelopen week opnieuw lichtjes afgenomen, terwijl het aantal sterfgevallen verder stijgt. Het reproductiegetal zit boven de grens van 1. Dat blijkt uit de voorlopige gegevens van gezondheidsinstituut Sciensano.

7 reacties

 • Freddy Sonnemans

  2 maanden geleden
  Wanneer gaat Sciensano voldoen aan de eis van minister Beke om de ziekenhuis opnames te splitsen in gevaccineerd en niet-gevaccineerd. Als overheidsdienst worden ze geacht te voldoen aan de eisen van onze minister.
 • danny kimpe

  2 maanden geleden
  Ja ja en de boer ploegde voort.
 • Linda Wellekens

  2 maanden geleden
  Als de eigen immuniteit niet op natùùrlijke wijze wordt bekomen, zal het virus blijven ronddwalen. Zeggen ze ook bij de WHO. Zijn ze hier dan zoveel slimmer ?
 • ELIANE VERSCHAEREN

  2 maanden geleden
  Spijtig dat ik dit moet schrijven Maar binnen de kortste keren zulk de cijfers wel de hoogte inschieten Net voor de winter en nu de scholen terug open zijn mondmaskers afschaffen lijkt mij toch niet zo slim De school is een maand bezig en ik zit al met een kind in Quarantaine leuk is dat zeker niet Altijd maar naar het test centrum rijden ik heb wel nog iets anders te doen dan dat Als hij de scholen geen mondmasker plicht meer is moet de ministers maar zorgen dat ze op school kunnen getest
 • Frank Hageman

  2 maanden geleden
  Met de feestdagen zitten we met zen alle weer in afzondering