Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Minder besmettingen en hospitalisaties, aantal sterfgevallen stijgt

De coronacijfers in ons land kabbelen voort. Zowel het aantal besmettingen als het aantal hospitalisaties nam de afgelopen week lichtjes af, maar het aantal sterfgevallen steeg wel met ruim een kwart. Dat blijkt uit de voorlopig cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.

7 reacties

 • Wesley Kenis

  3 weken geleden
  Elk ziekenhuis heeft toegang tot het globaal medisch dossier, dus wie gevaccineerd is en toch in het ziekenhuis terechtkomt kan perfect achterhaald worden door de technische diensten zonder enige schending van de privacy..maar dat laat dan weeral geen marge om te foefelen he...teveel bewijzen voor de cijfertjesregering
 • Eduard Dierckx

  3 weken geleden
  Zolang de farma reus Sciensano de cijfers mag blijven noemen na anderhalf jaar heeft dit geen enkele waarde. Hun winkel moet blijven draaien. Graag een onafhankelijke instelling met cijfers die de mensen vragen zoals wie sterft er, hoe oud zijn deze personen, vaccin of niet, hadden zij andere kwalen? Ook eens nagaan hoeveel geneesheren er al werden geschorst die niet akkoord zijn met de 'experten'.
 • Johnny Red

  3 weken geleden
  Jan - Piet Janssens veel te vroeg om daar conclusies over te maken. Er wordt in scholen nog amper getest , net zoals elders ook veel minder mensen zich nog laten testen. Even geduld en binnen een paar weken gaan we concluderen dat er met de combinatie griep en corona geen rekening werd gehouden. Pas dan zal je de ziekenhuizen opnieuw zien vol lopen en dan zo het voornamelijk met jonge mensen zijn volgens de experten die daar wereldwijd toezicht op houden.
 • Eva Vandenberghe

  3 weken geleden
  Jan Piet ik vrees van wel. Op 2 scholen waar ik werk sinds eind vorige week corona uitbraak... To be continued vrees ik.
 • Dany Herman

  3 weken geleden
  Voor wanneer eens cijfers wat er opgenomen wordt gevaccineerd of niet en sterfgevallen leeftijd en objectieve cijfers sterfgevallen vaccinatie of gelinkt er aan. Kwestie van geheimzinnigheid te doorbreken
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.