Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Meer besmettingen en overlijdens, reproductiegetal op 1

Het gemiddeld aantal mensen dat in België per dag overleden is aan de gevolgen van Covid-19 is in de voorbije periode toegenomen, net als het aantal nieuwe besmettingen. Het aantal hospitalisaties is licht gedaald. Dat blijkt uit de voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.

40 reacties

 • Gerry Cle

  2 weken geleden
  Als gevaccineerden toch niet ernstig ziek worden maakt het niet uit dat het aantal besmettingen stijgen. Ongevaccineerden en gevaccineerden met onderliggende kwalen moet men nu zoveel mogelijk uit het publieke leven houden.
 • Jan De Vos

  2 weken geleden
  wanneer informatie over gevacineerden en NIET gevacineerden. Steeds maar halve waarheden, maar zeer belangrijke info wordt NIET gegeven
 • John Stahl

  2 weken geleden
  Gezien ze nog altijd de cijfers niet vrijgeven van gevaccineerde en niet-gevaccineerde hospitalisaties moet ik mijn eigen conclusies trekken.
 • Sam Bedfort

  2 weken geleden
  Wanneer wordt er werk gemaakt van vroege behandelingen? In het buitenland werken ze, behalen ze mooie resultaten. Hier verketteren ze de generische medicatie tvv de big farma.
 • raf stevens

  2 weken geleden
  Elke dag 10 overlijdens bij ons en in China, waar het allemaal begon, houdt men vol dat er slechts 337 slachtoffers zijn gevallen door covid.(cijfers op internet). Wat mogen we dan nog van die mensen als waarheid aannemen?