Volledig scherm
© EPA

OVERZICHT. Gemiddeld aantal nieuwe besmettingen per dag stijgt nog licht, maar duikt weer onder grens van 2.000

Het gemiddeld aantal nieuwe gevallen per dag duikt opnieuw onder de grens van 2.000. Op dagbasis is er sprake van een stabilisatie. De trend van het aantal opnames en overlijdens is nog altijd licht dalend. Dat blijkt uit de voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.

29 reacties

 • PETER PERMENTIER

  2 maanden geleden
  Volgens Vice minister van CD-V allooi moet er ASAP aan een corona exit worden gewerkt, want het krokus verlof komt eraan, volgens de berichten van deze morgen op de radio zijn er velen niet van bewust dat dank zij het niet naleven van de regels het virus maar blijft rond gaan, en trouwens nogmaals een duidelijk bewijs dat track&trace systeem niet werkt plus dat de App. geintrodiceerd een prul is mensen dienen gevolgd met de juiste middelen, maar dat kan niet in dit land, wet gaat voor gezondheid
 • Marianne Van den Lemmer

  2 maanden geleden
  Iedereen kan alle dagcijfers van alle landen volgen op 'corona update world', bij 'yesterday'. Daar zie je alle dagen de dagcijfers. Laat je niks meer wijsmaken.
 • Marc Van Nueten

  2 maanden geleden
  snappen de mensen nu nog niet dat die cijfers een spelletje zijn , de gewone corona besmetting was een beetje uitgewerkt en die bepaalde (virologen, biostaticus e.a. en hun politieke vrienden)met grote belangen in de industrie ze laten ze een aantal dagen zakken en dan komen ze met een nieuwe variant om de mensen bang te maken en onder de knoet te houden
 • Mark Vandebroucke

  2 maanden geleden
  Morgen een voorlopig cijfer van 2037 besmettingen. Dit brengt het weekgemiddelde zeker op (minimum) 2005 besmettingen. Sorry, maar van versoepelingen komt er vrijdag a.s. niets in huis !
 • René Janssens

  2 maanden geleden
  En wij blijven dit allemaal pikken, blijven mooi thuis en doen niet mee aan een nieuwjaarsreceptie, sorry Alexander we hebben u wel zien feesten hoor, jullie mag dat hé, maar wij blijven mooi de regeltjes volgen.
 1. Vergeet skiën en snowboarden, dit is hoe je aan wintersport doet in stijl
  Play

  Vergeet skiën en snowboar­den, dit is hoe je aan winter­sport doet in stijl

 2. Harde beelden: man opent vuur op politieagente tijdens huiszoeking
  Play

  Harde beelden: man opent vuur op politie­agen­te tijdens huiszoe­king