REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

OVERZICHT. Gemiddeld aantal besmettingen stijgt weer licht, druk op ziekenhuizen blijft wel afnemen

Het gemiddeld aantal nieuwe coronabesmettingen in ons land stijgt weer lichtjes. Dat blijkt uit de recentste cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. De druk op de ziekenhuizen blijft wel verder afnemen. Het gemiddeld aantal hospitalisaties daalt, net als het totale aantal coronapatiënten dat in het ziekenhuis ligt en op de dienst intensieve zorg.

7 reacties

 • Hugo hofmans

  2 jaar geleden
  Voila, en maar voetbalfeestjes bouwen ! En wij maar mooi zorgen dat we in september allemaal terug naar school kunnen, dat we terug gezellig kunnen winkelen en iets gaan eten, terwijl een hoop onverlaten een "uitlaatklep" zoeken tijdens hun voetbal hobby.
 • Caesar Lask

  2 jaar geleden
  Als die supporters van CB mogen feesten dan mag al de rest ook. Ik ben gevaccineerd, awel vanaf nu doe ik mijn goesting.
 • Danny Buyse

  2 jaar geleden
  Voor de eerste keer heb ik er echt goede hoop op. Wetende dat vanaf nu de vaccinatiecentrums op volle toeren gaan draaien en dat al zeker tot eind juni met 730000 vaccins per week.
 • Paul Cabus

  2 jaar geleden
  Gelukkig mogen de “supporters” feestjes bouwen. Ondertussen moet ik (gevaccineerd) nog altijd een mondmasker dragen als ik bij mijn moeder (gevaccineerd) op bezoek ga in het wzc....
 • Karel Rutjens

  2 jaar geleden
  Geweldige reactie van mr Jacobs. Is uwe bunder al af man want je zal er nog lang moeten in doorbrengen? Misschien toch eens cursus cijfers interpreteren volgen. Besmettingscijfers vorige week waren lager door het verlengd weekend. Cijfer laatste dag, donderdag, valt heel goed mee als je vgl met 2 weken eerder.