Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Gemiddeld aantal besmettingen loopt op tot 5.555, ziekenhuisopnames 53 procent hoger

Het gemiddeld aantal besmettingen per dag met het coronavirus is tussen 18 en 23 oktober opgelopen tot 5.555. Dat is opnieuw een toename met ruim 75 procent tegenover de week ervoor, blijkt woensdag uit de voorlopige cijfers van gezondheidsagentschap Sciensano. Het gemiddeld aantal ziekenhuisopnames stijgt met 53 procent.

17 reacties

 • nicole vandeghinste

  1 jaar geleden
  Ze blijven vaccineren, testen, maskers plicht volop, hoe komt men nog aan zovele besmettingen per dag? Het is steeds iemand schuld. zeg liever dat je het niet weet. Paniekzaaierij ook al . Onderdrukking, dictatuur . Alles op de rug van de ongevaccineerden schuiven is wat te gemakkelijk. Egoisten ? Diegenen die het hebben laten zetten om alles te mogen, anders hadden ze er ook mss voor bedankt. Resultaat, ze kunnen nog besmet geraken, en ja, met masker op...heb mijn gedacht over corona..
 • Sjaan Timmermans

  1 jaar geleden
  Wanneer hebben jullie het lef om de waarheid te zeggen op oa ic gewerkt ...40 jaar medische ervaringen... leg de maskers af... kies voor het hart van de mensen Nicky Sjaan in naam van Johan mijn partner
 • Marc Stromberg

  1 jaar geleden
  Vlaanderen, onder leiding van Jan Jambon, heeft veel te snel alles los gelaten en gedaan of er geen probleem was. Dank u Vlaamse "regering" voor de vele covid-slachtoffers.
 • Marleen Breugelmans

  1 jaar geleden
  Geen compassie met de ongevaccineerden. Dat ze iedereen verplichten om te vaccineren. Na herf zitten we terug in hun lockdown met dit pamper beleid van de regering tov de ongevaccineerden. Al de risico groepen en gevaccineerden moeten hiervoor boeten.
 • Peter Scheelen

  1 jaar geleden
  #kathleen, je geeft het antwoord zelf, het valt nog mee. Dat is nu juist de bedoeling, niet ernstig ziek worden en geen hospitalisatie.