Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Een vijfde meer ziekenhuisopnames, aantal besmettingen stabiliseert opnieuw

Het aantal ziekenhuisopnames door het coronavirus is in de week tot woensdag gestegen tot gemiddeld 151,9 per dag. Dat is 20 procent meer dan in de voorafgaande periode van zeven dagen. Ook de besmettingen liggen nog licht hoger dan een week geleden, maar stabiliseren de laatste dagen weer. Het aantal overlijdens ligt wel nog lager dan een week geleden.

24 reacties

 • Bob Boomer

  2 maanden geleden
  De indicatoren zijn toch geruststellend volgens Franse politiekers !? 't Zal wel zijn.., zeker nu het aantal voorkeurstemmen begint te verdampen. De onvrede neemt toe hé !
 • Gino Denil

  2 maanden geleden
  Als ik op mijn gemeente en alle omringende gemeenten klik op die kaart van Sciensano dan zie ik nog altijd alleen maar stijgingen en geen stabilisatie. Elke dag een hoger cijfer.
 • Hendrik Van Kets

  2 maanden geleden
  Nederland begon later te vaccineren maar heeft intussen één millioen vaccins toegediend: het dubbele van triomferend België. Is er meer nodig om te bewijzen dat "ze" het hier niet kunnen?
 • Dirk Van Den Bossche

  2 maanden geleden
  Dat ze daar eens leren tellen en kijken wat er nog in de diepvriezers zitten. Na veel geblaat gisteren over 2 weken vroeger beginnen, gaan ze volgende week een kwart minder vaccineren. Gebruik de stock NU en ga eindelijk vooruit. Het is hier precies de processie van Echternach , 1 stap vooruit en 2 achteruit
 • karel dillen

  2 maanden geleden
  Correcte analyse Wendy zo simpel is het, al de rest zijn uitvluchten. En willen we een uitweg zonder vaccins : alles plat, alle bedrijven dicht en geen openbaar vervoer. Maar en de horeca open willen laten gaan en zich niet vaccineren anderzijds is geen optie
 1. Staf Coppens en zijn kinderen halen hilarische grap uit met oma
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens en zijn kinderen halen hilarische grap uit met oma

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen