Op 26 mei nemen honderden politici het opnieuw tegen elkaar op. Vlnr. Bart De Wever (N-VA), Meryame Kitir (sp.a), Theo Francken (N-VA), Maggie De Block (Open Vld), Wouter Beke (CD&V) en Meyrem Almaci (Groen).
Volledig scherm
Op 26 mei nemen honderden politici het opnieuw tegen elkaar op. Vlnr. Bart De Wever (N-VA), Meryame Kitir (sp.a), Theo Francken (N-VA), Maggie De Block (Open Vld), Wouter Beke (CD&V) en Meyrem Almaci (Groen). © Belga

OVERZICHT. Dit zijn alle lijsttrekkers voor de verkiezingen van mei in jouw provincie

Op 26 mei trekken we naar de stembus voor zowel Vlaamse, federale als Europese verkiezingen. Op exact drie maanden voor de verkiezingen hebben alle partijen hun veertien lijsttrekkers zo goed als allemaal aangeduid. Een overzicht.

83 reacties

 • daisy wittockx

  4 jaar geleden
  Ben een beetje verbaasd! Om welke redenen worden kleine opkomende partijen niet vermeld? Ik vraag me dus of om welke redenenPRO Hier niet tussen staat voor Brabant en Limburg?
 • michel vandenhove

  4 jaar geleden
  het is weer kiezen tussen de pest of de cholera !!
 • Carlos Baillieu

  4 jaar geleden
  Schaf al die instanties af en maak een grote federale regering. Gedaan met het stoken van de separatisten en de pogingen België in twee te trekken. In het buitenland fronst men zijn wenkbrauwen als ze al die postjespakkers zien. De twee uiterst rechtse en twee uiterst linkse partijen, daar stem ik niet voor. Dus ga ik mijn keuze maken uit 3 partijen.
 • Dietrich Vandereyken

  4 jaar geleden
  Als je het politieke landschappen volgt kan je niet anders dan conclusie dat Vlaams Belang de enige verstandige keuze is.
 • Pieter Vranken

  4 jaar geleden
  Waarom staat PRO hier niet tussen ?