Premier Alexander De Croo (Open Vld) en Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA).
Volledig scherm
Premier Alexander De Croo (Open Vld) en Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA). © AP

OVERZICHT. Dit heeft het Overlegcomité beslist: scherpere regels voor reizigers en Covid Safe Ticket voortaan ook voor kleinere evenementen

Tijdens het Overlegcomité vandaag werden geen echte versoepelingen of verstrengingen doorgevoerd, maar is wel beslist om reizigers die terugkeren uit Europese landen waar gevaarlijke coronavarianten circuleren, strenger op te volgen. Daarnaast kan vanaf 13 augustus ook het Covid Safe Ticket worden gebruikt voor outdoor evenementen vanaf 1.500 bezoekers.

9 reacties

 • patrick feyen

  1 maand geleden
  Controle is er nergens, werk in het buitenland en moet iedere dag door 3 landen: nul controle. Diegene die dit circus nog geloofd? Ze hadden beter het voorbeeld van Zweden gevolgd.
 • Peggy Van den Berg

  2 maanden geleden
  Verplichten in alle landen!!
 • Erik Bervoets

  2 maanden geleden
  Controle? Die is hier in België één grote grap.
 • Patrick De pauw

  2 maanden geleden
  De regering beseft de mislukte versoepelingen maar ja de druk deed ze plooien en nu zitten wij met de shit en binnenkort nog meer na de vakantie en Pukkelpop enz!en nu?blijven onzin verkopen zeker met hun attesten enz
 • Jos? Thijs

  2 maanden geleden
  Behalve voor die wat met de wagen op vakantie zijn, ongeveer 64%.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).