BELGA
Volledig scherm
© BELGA

OVERZICHT. Dagelijks meer dan 50.000 nieuwe besmettingen, ook nog altijd meer dan 300 ziekenhuisopnames per dag

Er komt voorlopig nog geen kentering in de coronacijfers. Zowel het aantal besmettingen, de ziekenhuisopnames als de sterfgevallen blijven sterk toenemen, blijkt uit voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.

  1. Broer van Vlaams parlementslid sterft na val in diepe put naast opgebroken voetpad: “Dit ongeval had nooit mogen gebeuren”
    Play
    Izegem

    Broer van Vlaams parlements­lid sterft na val in diepe put naast opgebroken voetpad: “Dit ongeval had nooit mogen gebeuren”

    Bij een vreemd ongeval op de Korenmarkt in Izegem is dinsdagavond Piet Sintobin (58) levensgevaarlijk gewond geraakt. De broer van Vlaams parlementslid Stefaan Sintobin (Vlaams Belang) was op weg naar huis en viel in een diepe put aan nutswerken. Het kostte de brandweer heel wat moeite om het slachtoffer te evacueren. Ondanks de beste zorgen is Sintobin woensdagnamiddag overleden aan zijn verwondingen. “Hartverscheurend", vindt Henk Verbeke, die samen met een andere man in de put sprong om te vermijden dat het slachtoffer zou stikken in het slijk.