BELGA
Volledig scherm
© BELGA

OVERZICHT. Coronacijfers dalen verder, nog 364 Covid-19-patiënten op intensieve zorg

De daling van de coronacijfers in ons land blijft zich verderzetten. Op de diensten intensieve zorg liggen nog 364 coronapatiënten. De voorbije zeven dagen werden gemiddeld 78 patiënten met Covid-19 opgenomen in de ziekenhuizen. Dat is ruim een vijfde minder dan in de voorgaande week. Het aantal besmettingen is op weekbasis gedaald met 8 procent, blijkt uit het dashboard van Sciensano.

9 reacties

 • Gerda Haubourdyn

  2 weken geleden
  De cijfers dalen spectaculair. Goed nieuws show zet iedereen aan om te leven zoals weleer. Maar wat zal het virus doen met zoveel vrijheid en mogelijkheid? MUTEREN. Hopelijk niet want dat is een grote ramp. Ik vertrouw het voor geen euro.
 • Peter Nols

  2 weken geleden
  Allemaal goed en wel, maar 1 van die 364 in intensieve, in coma gebracht, is een Vlaamse persoonlijke vriend en 65-plusser, risicopatient, die 2 weken geleden zelfs nog geen uitnodiging voor vaccinatie had gehad is nu in coma gebracht. Ik ben 2 dagen jonger dan hem en woon sinds enige tijd in Wallonië en ben reeds 2 maanden geleden volledig ingeënt zonder ook maar enige regionale politieke connectie. Kan Beke me dit eens uitleggen?
 • nicole desseyn

  2 weken geleden
  Enorm veel dank aan alle vrijwilligers voor hun inzet dank zij hen kunnen we weer denken aan onze vrijheid !
 • CINDY STAES

  2 weken geleden
  Ik vind het heel goed dat er zoveel gevaccineerd word. Maar ik wil toch iets zeggen dat al een tijdje op mijn hart ligt. Risico patiënten worden ingeënt met astra en zij nog later volledig gevaccineerd dan andere patiënten . Dat vind ik toch raar . Staes denise
 • jean pierre leemans

  2 weken geleden
  Met dank aan de vaccinaties van Astrazenica,Pfizer,Moderna,Johnson en Johnson