(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © Tiene Carlier

OVERZICHT. Coronacijfers blijven verder dalen: minder dan 1.000 nieuwe besmettingen per dag

De coronacijfers blijven de goede kant opgaan in ons land. Er worden dagelijks nog 984 nieuwe gevallen vastgesteld. In alle Belgische ziekenhuizen worden momenteel nog 721 ziekenhuisbedden ingenomen door coronapatiënten, zo blijkt uit het online dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano.

5 reacties

 • FRANK BRANTS

  1 maand geleden
  Half juli moet ik stoppen om verder bijna gratis te vaccineren als vrijwilliger,net als zoveel van mijn gepensioneerde collegà s. Ik ben niet van plan om plots 40 % belasting op mijn vrijwilligersloon van 35 euro te gaan betalen. De ministers reageren zelfs niet op mijn vraag, dus stel ik voor dat al onze politici zich als vrijwilliger gaan inzetten. Ik weet niet of ze met genoeg zullen zijn om ons allemaal te vervangen. Ik zal dan in mijn zetel blijven zitten.
 • ANDRE FIERENS

  1 maand geleden
  Weekends hebben een positief effect op nieuwe corona ziekte - gevallen.
 • ANDRE FIERENS

  1 maand geleden
  De cijfers dalen, en zijn nog steeds heel hoog. Maar de cijfers dalen. Nu is misschien een goed moment om de grenzen even te bewaken, meer PCR grenscontroles, en sneltesten.
 • Maria Marina

  1 maand geleden
  Jan Van Gansbeke : het goede weer ? De harde inzet van de vrijwilligers die iedereen gratis vaccineren bedoel je en de stock aan vaccins en de bereidwilligheid om zich te laten vaccineren zal je bedoelen.
 • Jan Van Gansbeke

  1 maand geleden
  Wat het goede weer de cijfers toch kan doen draaien in positieve zin.