Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Coronacijfers blijven stevig dalen: aantal besmettingen onder 500 per dag, dat is maar liefst 44% minder dan vorige week

De coronacijfers in ons land blijven flink omlaag gaan. Het gemiddelde aantal bevestigde besmettingen daalt met meer dan 40 procent en komt uit onder de kaap van de 500 per dag. Dat blijkt maandagochtend uit de recentste cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.

32 reacties

 • Juliette Francois

  1 maand geleden
  Net gelezen. Als het aan Erika Vlieghe ligt, mogen we dit najaar en winter wederom geen bezoek ontvangen en worden we terug maandenlang gemuilkorfd. Ergens in de zomer van 2022 zouden dan de maatregelen misschien opgeheven kunnen worden. Ik denk dan toch dat ze haar "je moet niet neuten" t-shirt beter voorgoed opbergt. Maar wat tot nu toe, buiten paniek zaaien en het promoten van mondmaskers, haar bijdrage is geweest, weet niemand...
 • Johan Goris

  1 maand geleden
  Nu zitten we in een gekke toestand. Op de corona-kaart is Nederland rood en België oranje. Maar op voetbalgebied is Nederland oranje en wij rood.
 • Karel Flanders

  1 maand geleden
  Die cijfers verschillen niet veel met de cijfers van verleden jaar zonder vaccinaties. Enkel de zwaksten onder de ouderen zijn helaas reeds gestorven en dat zie je wel in de cijfers.
 • jos de groot

  1 maand geleden
  van ranst uit de media en corona daalt doe zo verder
 • ivan de ridder

  1 maand geleden
  @Johan Goris, zeker akkoord dat het weer een rol speelt. Mensen spreken dan meer buiten af ipv binnenshuis waar mogelijks ventilatie minder effectief is. Wat vaccinatie van gezonde mensen betreft, tja, hoe denk je dat we in BE nieuwe uitbraken van polio vermijden? Laat staan vaccinaties die verplicht zijn bij reizen naar specifieke landen / regio's.