BELGA
Volledig scherm
© BELGA

OVERZICHT. Coronacijfers blijven sterk dalen: nog 439 patiënten met Covid-19 in onze ziekenhuizen

De coronacijfers in ons land blijven dalen, alleen de R-waarde is wat gestegen. Er liggen nu minder dan 450 coronapatiënten in onze ziekenhuizen en dat is al van 20 september geleden. Dat blijkt uit de jongste cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.

16 reacties

 • bart samyn

  3 maanden geleden
  @Danny Buyse : goed gezien, begin stilletjes weer te stijgen. Hebben we te danken aan het openen van de horeca en fitnesscentra e.d. Zie maar de vierde golf zal niet meer zo lang op zich laten wachten.
 • Ricky Rivalis

  3 maanden geleden
  Zullen zien. 1 op 3 is momenteel de delta-variant, maar door de vele vaccinaties zal de R waarde wel vrij laag zijn. Aangezien de jeugd en kinderen, en de meeste jongvolwassenen nog geen of geen 2de prik hebben gehad is het toch nog een oppassen.
 • Danny Buyse

  3 maanden geleden
  @Peter Van de Velde, inderdaad plots op 23/06/21 een plotse opstoot van meer dan 1000 besmettingen. Hopelijk is dat een toeval en geen begin.
 • Vicky Hoflack

  3 maanden geleden
  De doden die nu nog vallen zijn grotendeels de mensen die al maanden in coma liggen op de intensieve zorgen en die nu beetje per beetje sterven
 • Gilbert Vermeersch

  3 maanden geleden
  Tot hiertoe niet zo slecht bezig, maar ook niet zo goed als de regering aangeeft. Wat weten we al over de varianten? Ergens bij ons in een zorg-centrum, allen ingeënt en plots meerdere Corona slachtoffers.
 1. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.