Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Coronacijfers blijven dalen: gemiddeld aantal ziekenhuisopnames net onder 120 per dag

De cijfers blijven de goede richting uitgaan. Het aantal ziekenhuisopnames daalt verder met 7 procent in vergelijking met een week eerder. Ook het aantal besmettingen en de sterftecijfers gaan verder naar beneden. Dat blijkt uit de voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. 

29 reacties

 • imke de meester

  5 maanden geleden
  nogal logisch er worden minder testen afgenomen.
 • Marcus Camps

  5 maanden geleden
  Veertig doden per dag, men doet of het niks is. Mensen, dat is elke dag een bus vol volk ! De slachtoffers zullen alsmaar jonger worden. Actieve jongbejaarden die op de kinderen passen en overal sociaal actief zijn lopen een zeer groot risico momenteel. Als dertig mensen in een rusthuis sterven verlies je in totaal 27 (statistiek) niet zo'n betekenisvolle levensjaren. Eén actieve persoon van 57 verliest 27 betekenisvolle levensjaren in één klap, de nog jonge kleinkinderen hun grootouders ...
 • Ives Ameel

  5 maanden geleden
  De crocusvakantie en binnenkort de paasvakantie en het zal allemaal weer heel goed zijn tot de weken erna dank komen de lijken uit de kasten.
 • Pablo Rodriguez

  5 maanden geleden
  De Braziliaanse variant is binnen, ik zit met schrik de cijfers van komende maand af te wachten...
 • Gino Sinnesael

  5 maanden geleden
  Hadden onze regeringen - zoals vele andere landen dit nog steeds doen - onze landsgrenzen van in het begin van de coronacrisis medish goed bewaakt en funreizen verboden, waren er een pak minder besmettingen binnengekomen. De grote overlast in onze ziekenhuizen, vele zieken en overledenen waren wellicht te voorkomen. Maggie zou zeggen: "Het is wat het is", en ze was er vanaf!