BELGA
Volledig scherm
© BELGA

OVERZICHT. Coronabesmettingen stijgen verder, ook meer ziekenhuisopnames

De nieuwe coronabesmettingen blijven de hoogte ingaan, zij het minder sterk. Ook het gemiddeld aantal ziekenhuisopnames per dag neemt nog toe. Het aantal overlijdens aan Covid-19 daalt. Dat blijkt uit de gegevens van gezondheidsinstituut Sciensano.

35 reacties

 • Dominiek Leclercq

  1 jaar geleden
  Ik hoor al 18 maanden dat het maar een griepje is. Wanneer krijgen we statistieken van het aantal long covid patienten? Dat zal de ontkenners wel het zwijgen opleggen. Money is not everything.
 • anne callebaut

  1 jaar geleden
  Stop met nonsens te verkopen en geef eens de leeftijdsgroep die er aan sterft zo gezegd. En vertel liever de waarheid eens.
 • Bart Timperman

  1 jaar geleden
  Zonder vaccin zoude de besmettingen en ziekenhuisopnames dramatisch de hoogt in gegaan zijn. Helaas is nog maar de helft van de Belgische bevolking volledig gevaccineerd. Het zijn niet alleen vakantiegangers die onverantwoord zijn maar ook de mensen die in media deze pandemie een complot blijven noemen en hun onwaarheden blijven verspreiden, zij zijn verantwoordelijk voor het blijven voortduren van deze ellende.
 • annelies vander cruyssen

  1 jaar geleden
  Mr. Duschek, de vaccins dienen om ervoor te zorgen dat mensen er niet meer van sterven. met besmet zijn is niets mis. dat zal altijd zo blijven. net zoals een verkoudheid, griep, meningitis, ... het is niet omdat we ingeënt zijn, dat we het niet meer kunnen krijgen. de meeste mensen worden niet meer dodelijk ziek van. da's de enige verdienste van vaccins.
 • karel dillen

  1 jaar geleden
  We mogen van geluk spreken dat we een degelijk vaccin hebben anders was het hier een bloedbad na al die versoepelingen.
 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  2

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.