BELGA
Volledig scherm
© BELGA

OVERZICHT. Coronabesmettingen stijgen verder, ook meer ziekenhuisopnames

De nieuwe coronabesmettingen blijven de hoogte ingaan, zij het minder sterk. Ook het gemiddeld aantal ziekenhuisopnames per dag neemt nog toe. Het aantal overlijdens aan Covid-19 daalt. Dat blijkt uit de gegevens van gezondheidsinstituut Sciensano.

35 reacties

 • Dominiek Leclercq

  1 maand geleden
  Ik hoor al 18 maanden dat het maar een griepje is. Wanneer krijgen we statistieken van het aantal long covid patienten? Dat zal de ontkenners wel het zwijgen opleggen. Money is not everything.
 • anne callebaut

  2 maanden geleden
  Stop met nonsens te verkopen en geef eens de leeftijdsgroep die er aan sterft zo gezegd. En vertel liever de waarheid eens.
 • Bart Timperman

  2 maanden geleden
  Zonder vaccin zoude de besmettingen en ziekenhuisopnames dramatisch de hoogt in gegaan zijn. Helaas is nog maar de helft van de Belgische bevolking volledig gevaccineerd. Het zijn niet alleen vakantiegangers die onverantwoord zijn maar ook de mensen die in media deze pandemie een complot blijven noemen en hun onwaarheden blijven verspreiden, zij zijn verantwoordelijk voor het blijven voortduren van deze ellende.
 • annelies vander cruyssen

  2 maanden geleden
  Mr. Duschek, de vaccins dienen om ervoor te zorgen dat mensen er niet meer van sterven. met besmet zijn is niets mis. dat zal altijd zo blijven. net zoals een verkoudheid, griep, meningitis, ... het is niet omdat we ingeënt zijn, dat we het niet meer kunnen krijgen. de meeste mensen worden niet meer dodelijk ziek van. da's de enige verdienste van vaccins.
 • karel dillen

  2 maanden geleden
  We mogen van geluk spreken dat we een degelijk vaccin hebben anders was het hier een bloedbad na al die versoepelingen.