Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Aantal dagelijkse ziekenhuisopnames daalt verder

Het aantal dagelijkse hospitalisaties als gevolg van een coronabesmetting is de afgelopen week met 16 procent afgenomen. Het aantal besmettingen blijft stabiel. Dat blijkt uit cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.

14 reacties

 • luc vlemincx

  1 maand geleden
  Als we mondmaskers blijven dragen, zal er geen immuniteit komen.
 • Regina Blanckaert

  1 maand geleden
  Als er gevaccineerden in het ziekenhuis belanden zegt men steeds dat ze onderliggende aandoeningen hebben,misschien hebben er velen van de niet gevaccineerden ook onderliggende aandoeningen maar daar wordt met geen woord over gerept, en juist nog gelezen dat de vaccinatiestatus tot hiertoe niet werd geregistreerd,dus wat klopt er van die cijfers
 • bart vansteenkiste

  1 maand geleden
  ik snap toch iets niet ze ,in dit artikel staat hoeveel besmettingen zijn en als u het vergelijkt met het begin van het nieuwe schooljaar zien we plots hogere cijfers van 2.812 leerlingen en 220 personeelsleden testen positief op corona sinds start van schooljaar en hier staat 6 en 12 september werden er dagelijks 1.956 nieuwe besmettingen , begrijpen wie begrijpen kan !! en neem dit maar x 3 van deze die niet geweten zijn.
 • werner vanhoutte

  1 maand geleden
  In het weekrapport van de FAGG van 9 september ( dat iedereen kan inzien) werden reeds meer dan 29.000 gemelde bijwerkingen geregistreerd. In juli 2021 waren er meer dan 7000 terug besmette gevaccineerden . 32% van de gemelde kon het werk na vaccinatie niet meer hervatten ; 3% belande terug in het ziekenhuis. Men noemt ze nu : niet -gevaccineerden ... Het is duidelijk wat er gebeurd ; er wordt op geen enkele wijze correct gecommuniceerd met de bevolking ;
 • joseph kellens

  1 maand geleden
  Het positieve is dat het virus minder grip krijgt en waarschijnlijk binnen 6 maanden ,dankzij vaccinaties en regels, nog niet helemaal voorbij is.Maar toch serieus verminderd is sedert de eerste golf. Negatieve is dat dit nog niet zo is voor vele landen, we zijn met bijna 8 miljard mensen en bij vorige pandemie ,100 jaren geleden, met ongeveer 3 miljard mensen. Complotdenkers moeten hier hun volwassen brein laten werken.