Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Aantal besmettingen, ziekenhuisopnames en overlijdens in dalende lijn

Alle coronacijfers in ons land dalen. Wat het aantal nieuwe besmettingen betreft, is dat al de tiende dag op rij. Ook het aantal ziekenhuisopnames en het aantal overlijdens aan Covid-19 gaan in dalende lijn. Dat blijkt uit de coronacijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.

12 reacties

 • bernard deplacie

  2 maanden geleden
  1568 patiënten voor 160 zienhuiscampussen met 35000 bedden is toch best te doen. Er werken er al bij al 100 000 mensen. Natuurlijk is dat niet het enige.
 • Albert Viane

  2 maanden geleden
  Als ze op dit tempo blijven vaccineren dan hebben ze er 3 jaar en 7 maanden voor nodig!
 • Christophe Lammens

  2 maanden geleden
  Politici en het eenzijdig groepje experten voeren beleid op basis van de cijfers. Waar zijn de cijfers van de zelfdodingen, depressies, faillisementen, werklozen, leerachterstand, staatschuld, kortom alles wat te maken heeft met de leefkwaliteit en de volksgezondheid. Juist daar wordt geen rekening mee gehouden. Alles mag om zeep, zolang je maar geen Corona hebt.
 • hans roelants

  2 maanden geleden
  Focus nu enkel op vaccinaties, anders is het dweilen met de kraan open. Nu de kwetsbare groep zo goed als klaar is, de meest mobiele groep massaal inenten. Geen excuses zoeken van Europa of leveranciers. Naar jezelf kijken.
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Het aantal dalende ziekenhuisopnames en doden is vooral te wijten aan de WZC waar iedereen al gevaccineerd is. Dus vaccinatie helpt én moet zo snel mogelijk op toerental draaien.
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!