EPA
Volledig scherm
© EPA

OVERZICHT. Aantal besmettingen blijft dalen, aantal overlijdens stijgt heel licht, hospitalisaties stabiliseren

Het gemiddeld aantal dagelijkse besmettingen op weekbasis daalt inmiddels al voor de achtste dag op rij. Ook het aantal ziekenhuisopnames zakt heel lichtjes met 1 procent. Er zijn wel iets meer overlijdens in vergelijking met een week eerder. Dat blijkt uit de voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.

9 reacties

 • Roger Mortier

  6 maanden geleden
  Kiesdrempel op 14 brengen.Wie er onderzit niet feelnemen aan een regering.Dringend minder politieke partijen.Besparing op politiekers.
 • bart grosemans

  6 maanden geleden
  De politieke eindafrekening komt over een jaar,maar wie wil snijden in eigen vlees? Hopelijk hebben ze de moed om te beseffen dat er gewoonweg te veel politieke lagen zijn in België
 • Patrick Wallaert

  6 maanden geleden
  Er wordt altijd gesproken over de leeftijdscategorie + 65 jaar en ook over de categorie tot 55 jaar . Wat met de leeftijdscategorie 56 - 64 jaar ? Ik ben 64 jaar en val blijkbaar overal tussen . te jong voor bij de 65 + te horen en te oud om bij de categorie -55 te horen . Geen vaccin dan maar voor ons ?
 • Jo Peeters

  6 maanden geleden
  Zonder Europa waren we beter af geweest op alle gebied en ook in verband met de aankoop van vaccins.
 • Christel Werdens

  6 maanden geleden
  Wat een amateurisme. De gezondheid van de mensen staat niet centraal. Het is de verdelingsstrategie die centraal staat. As het maar gaat hoe het is bedacht. Dat dit te traag gebeurt, dat er totaal geen ambitie en motivatie achter zit is een schande. Koop in godsnaam dat russisch vaccin. 91% goed en niemand doet iets in België. Bert Gorissen