Overlegcomité
Volledig scherm
Overlegcomité © BELGA

Overlegcomité gooit mondmaskers, coronapas en telewerk in de strijd tegen herfstgolf

LIVEDe coronacijfers in ons land blijven stijgen. Het dragen van een mondmasker wordt vanaf vrijdag verplicht in publieke plaatsen als die binnen zijn. Het Covid Safe Ticket (CST) is ook nodig voor wie toegang wil tot horecazaken en fitnesscentra in Vlaanderen. Dat heeft het Overlegcomité beslist. De overheid beveelt telewerk voortaan weer sterk aan om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. 

156 reacties

 • indra bulens

  1 jaar geleden
  continue de regels verandere getuigd van onstabiliteit ..politiek hou op met u te moeien met de mensen hun leven gezondheid is aan de doktoor te bepalen
 • Cris Verwilligen

  1 jaar geleden
  Mw Fritz, u hebt gelijk. Maar dan moet je ook alle artikels lezen. Als je dan nog akkoord gaat met hen, good luck. Voor de rest, het was een vrije keuze, aanvaard dat nu eens, om je te vaccineren. En verplichten? Op basis van wat? Grondwet en internationale verdragen opzij schuiven? Feit is dat we eigenlijk niets meer weten. Stel me 1 vraag? Wie heeft er belang bij dat deze toestand blijft bestaan? farma en overheid. Geld en macht. Dus onze gezondheid is van geen tel, mensen. Dat is een illusie
 • Paulina Buelens

  1 jaar geleden
  En ook hier die alle reacties over "niet gevaccineerd"...ik ben zelf gevaccineerd,zoals 80% van de bevolking, Belgen zoeken schuld altijd bij iemand anders...wat was er gezegd? 80% en wij gaan groepsimmuniteit opbowen. Maar het helpt niet met die nieuwe varianten! Ik denk dat er mensen die niet gevaccineerd zijn hadden een goede reden ook!
 • Paulina Buelens

  1 jaar geleden
  Wat zeggen nu weeral fitnessen centra? Dat ze enige sector zijn waar certificaat verplicht zal zijn? Evenementen doen dat al vanaf zomer. Horeca zal ook vanaf maandag verplicht zijn. En correct! Zweten kan ook virussen overdragen! En zo'n certificaat heb je met 3-4 minuten op je gsm!
 • Jean-marie Van Doren

  1 jaar geleden
  Al de de niet gevaccineerden nergens meer toelaten, alsook op de werkvloer.