David en Jolien met hun vier kinderen.
Volledig scherm
PREMIUM
David en Jolien met hun vier kinderen. © Florian Van Eenoo Photo News

Ouders en kinderen die bed delen: het gebeurt vaker dan je denkt: “Al die handjes en voetjes rondom ons, we kunnen niet meer zonder”

‘Bedsharing’ of ‘cosleeping’ -  ouders en kinderen die een bed of slaapkamer delen - is een ding. Toch is niet iedereen zo overtuigd, vaak wegens het risico op verstikking, op té afhankelijke kinderen, of slaapproblemen. “Veel mensen durven zelfs niet zeggen dat ze samen slapen met hun kinderen”. Hoe meer zielen in bed, hoe meer vreugd, of is het meer dan dat? Experts geven uitleg en twee gezinnen getuigen.

1 reactie

  • Robert Boxtaele

    8 maanden geleden
    Wat in elk geval zeker moet zijn is dat de ouders daarin zélf beslissen wat ze doen, en hoé ze dat doen. Inmenging van derden is hier niet relevant. Tegenwoordig wordt het zo'n beetje de mode dat jan en alleman zich bemoeit met zaken die hen niet aangaan, en daarbij niet terugschrikken de nodige druk te zetten om hun idee fixe aan anderen op te dringen. Ik vraag me af waar ze het blijven halen!
  1. Netflix stelt teleur met groei nieuwe abonnees, aandeel keldert

    Netflix stelt teleur met groei nieuwe abonnees, aandeel keldert

    Streamingdienst Netflix heeft in het vierde kwartaal minder nieuwe abonnees binnengehaald dan analisten op Wall Street hadden verwacht. In het derde kwartaal had Netflix nog veel succes met de Zuid-Koreaanse thrillerserie Squid Game en het bedrijf kwam in de afgelopen periode met een hoop nieuwe series en films naar buiten. Op de beurs in New York ging het aandeel Netflix in de zogeheten handel nabeurs met wel 15 procent onderuit.