De organisator van het seksfeestje in Brussel.
Volledig scherm
De organisator van het seksfeestje in Brussel. © VTM NIEUWS

Organisator seksfeestje Brussel dient klacht in tegen politie: “Ze gedroegen zich als de Gestapo”

VTM NIEUWS deed een interview met de organisator van het seksfeest in Brussel, waar de politie vrijdagavond binnenviel. De man weet dat seks- of andere feesten verboden zijn nu. Maar hij weigert zich daarbij neer te leggen, zegt hij. En hij dient zélf een klacht in tegen het machtsvertoon en de homofobie van de agenten die bij hem binnenvielen.

44 reacties

 • Willy Devroey

  2 jaar geleden
  Dus als je iets uitspookt dat niet kan en de politie komt een controle doen en je verzet je met al je macht en je verliest: beschuldig gewoon de politie en je hebt een kans om te ontsnappen. Zeker met de huidige magistraten en rechters. Maar dit is een zware overtreding: dus alle diplomaten persona non grata en buiten. Deze profiteur : de Belgische nationaliteit afnemen en terug sturen. Hij mag zelfs zijn eventuele straf uitzitten in zijn geboorteland. Wie geeft die nu een forum?
 • Henri Dederen

  2 jaar geleden
  Nog een voorvechter en verdediger van onze Europese waarden en normen. 
 • Louis Heyens

  2 jaar geleden
  als ze toch NIKS misdeden waarom zijn ze dan zich dan gaan verstoppen en zijn ze (naakt) op de vlucht geslagen? Ze hadden rustig op een bankje kunnen gaan zitten of in het bed kunnen gaan liggen en daar hun verantwoordelijkheid kunnen opnemen. Het vluchtgedrag alleen al bewijst een deel van hun besef aan hun schuld
 • Suzy Wann

  2 jaar geleden
  Dat ze deze man maar goed straffen, alleen al om een voorbeeld te zetten. 
 • Bjorn Heremans

  2 jaar geleden
  Dankzij de mentaliteit van deze mensen krijgen wij minder versoepelingen.  Maar wat maakt het uit ze gaan het niet voelen aan hun portefeuille op het einde van de maand. Dat hij nu de politie gaat aanklagen nadat hij goed wist wat hij deed wat niet mocht slaat werkelijk alles.  Beter ze taakstraffen geven plus fikse boetes op een covid afdeling.
 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. Dakwerker Doron (40) gaat één dag per maand gratis kleine klusjes uitvoeren: “Lekkende kraan of piepende deur? Bel me, ik los het op”
  Rijkevorsel

  Dakwerker Doron (40) gaat één dag per maand gratis kleine klusjes uitvoeren: “Lekkende kraan of piepende deur? Bel me, ik los het op”

  Doron Oogjen (40) heeft er twee jaar over nagedacht, maar nu heeft hij zijn bericht toch de wereld ingestuurd. De zaakvoerder van een dakwerkersbedrijf uit Rijkevorsel gaat al komende jaar één dag per maand een snipperdag nemen om gratis klusjes bij mensen uit te voeren. “Ik ben niet de grote filosoof, maar als we allemaal af en toe iets goeds proberen te doen voor een ander, dat zou toch mooi zijn, niet?”
 1. De man die in de grondwet schreef dat huwelijk iets is ‘tussen man en vrouw’: wie is de Hongaarse toppoliticus die betrapt werd op Brussels homofeest?
  PREMIUM

  De man die in de grondwet schreef dat huwelijk iets is ‘tussen man en vrouw’: wie is de Hongaarse toppoliti­cus die betrapt werd op Brussels homofeest?

  Hongaarse media zien een complot achter het verstoorde homofeestje van vrijdag in Brussel. Want het was niet zomaar een politicus die daar werd betrapt. József Szájer (59) is een medestichter van de omstreden regeringspartij Fidesz — niet bepaald vriendelijk voor andersgeaarden. En hij is getrouwd met ’s lands invloedsrijkste magistraat. Voor alle duidelijkheid: een vrouw.
 2. Organisator seksfeest ziet het probleem niet: “We waren heel voorzichtig, iedereen had al corona gehad”
  PREMIUM
  Brussel

  Organisa­tor seksfeest ziet het probleem niet: “We waren heel voorzich­tig, iedereen had al corona gehad”

  David Manzheley, die het seksfeest voor 25 mannen organiseerde waar vrijdag ook Europarlementslid József Szájer betrapt werd, ziet geen probleem in zijn lockdownfeestje. Dat er een Europarlementslid aanwezig was, wist hij naar eigen zeggen niet. “Op mijn feestjes nodig ik altijd een paar vrienden uit, die op hun beurt ook nog wat vrienden meebrengen, en dan maken we het samen gezellig. We praten wat, we drinken wat - net zoals op café. Het enige verschil is dat we in de tussentijd ook seks hebben met elkaar. Ik zie niet in wat daar verkeerd aan is.” Iets waar de organisator zo van overtuigd is, dat hij ons rondleidt in het appartement waar het seksfeest plaatsvond.