Tom Meert, die vaak mét zijn dochtertje gaat betogen.
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Meert, die vaak mét zijn dochtertje gaat betogen. © RV

Organisator na verontrustende signalen over coronabetoging: “We zullen idioten weren”

De mars tegen de coronamaatregelen nu zondag kondigt zich aan als één van de grootste ooit. Organisator Tom Meert spreekt van een vreedzame manifestatie en legt de link naar de witte mars. Hoeveel volk wordt er verwacht? En welk soort volk? Op sociale media circuleren foto’s van journalisten die men in het vizier wil nemen. Zeer verontrustend, maar de organisator zegt met klem dat hij er alles zal aan doen om relschoppers te weren. “Wij zijn brave huisvaders en -moeders”. Volgens bronnen laat de politie in elk geval niets aan het toeval over.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Verkeersinstituut Vias na ongeval Aalst: “Verontrustende stijging” dodelijke ongevallen met bestelwagens
  Play

  Verkeersin­sti­tuut Vias na ongeval Aalst: “Verontrus­ten­de stijging” dodelijke ongevallen met bestelwa­gens

  Het ongeval met een bestelwagen in Aalst waarbij twee personen om het leven kwamen nadat de bestuurder was uitgestapt om een pakje te bezorgen en het voertuig met draaiende motor achterliet, brengt de impact van de ‘camionettisering’ opnieuw onder de aandacht. Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters wil dat Europa de veiligheidsmaatregelen die gelden voor vrachtwagens uitbreidt naar bestelwagens.