AFP
Volledig scherm
© AFP

Orange lekt persoonlijke gegevens: "15.000 Belgische klanten getroffen"

Door een datalek heeft Orange mogelijk de persoonlijke gegevens van tot 15.000 klanten op straat gegooid. Dat meldt Techzine. De gegevens zouden twee weken geleden gelekt zijn, maar de telecomoperator lichtte klanten pas gisteren in via een e-mail.

38 reacties

 • Gerard Braeckmans

  4 jaar geleden
  Gisteren in het nieuws vertelden ze dat de gegevens gehackt waren. Dus niet gelekt door Orange.
 • Hans Loos

  4 jaar geleden
  Is allemaal waar ! Wil klacht indienen, ze hebben wel degelijk mijn privacy geschonden !
 • Quinn Dreesen

  4 jaar geleden
  Mijn gsmnr werd ook per toeval aan een nieuwe klant gegeven.Verschillende dagen zonder telefoon gezeten...Compensatie?? Nopes!!!!
 • Christophe Hollebeke

  4 jaar geleden
  Ah nu iedereen Orange met de vinger wijzen. Is toch Zooo gemakkelijk. Morgen gebeurt het met Telenet, overmorgen met een andere telecom-operator,... Mensen zijn toch zo...
 • Jean Lindebrings

  4 jaar geleden
  Het is de morele plicht van ORANGE om die klanten te verwittigen !!! Dat kan perfect aangezien ze eenvoudig kunnen oplijsten welke klanten precies op die testserver stonden, dus een koud kunstje om ze via email of SMS te verwittigen !! GÈÈN excuus !! Als dat niet gebeurt MOÈTEN ze vervolgd worden ... Ze zijn al een paar weken te laat met verwittigen, bang voor schadeclaims ? Waar mag ik mijn SPAM en PHISHING -mails van na 25/05 naartoe sturen (en redelijke compensatie opeisen) ?