Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) deelt foto waarop ze borstvoeding geeft, omdat haar dochter Rozanne donderdag vijf jaar werd.
Volledig scherm
Vlaams minister Zuhal Demir (N-VA) deelt foto waarop ze borstvoeding geeft, omdat haar dochter Rozanne donderdag vijf jaar werd. © Zuhal Demir / Instagram

Opvallend: minister Demir deelt foto waarop te zien is hoe ze borstvoeding geeft aan dochter

Ter ere van de vijfde verjaardag van haar dochter Rozanne deelde Vlaams minister van Energie en Omgeving Zuhal Demir (N-VA) donderdag een foto waarop te zien is hoe ze borstvoeding geeft. Zo’n intieme blik in het persoonlijk leven van een minister is eerder uitzonderlijk. “Dat magische moment vlak na de geboorte, wanneer ik blind verliefd werd op jou", schrijft ze erbij.

  1. Vrouw (25) maakt dramatische val in Zenne, zoekactie stopgezet: “Twee brandweermannen hebben nog geprobeerd om haar te grijpen”
    Eppegem

    Vrouw (25) maakt dramati­sche val in Zenne, zoekactie stopgezet: “Twee brandweer­man­nen hebben nog geprobeerd om haar te grijpen”

    Politie en brandweer hebben zondag tot in de vooravond gezocht naar een 25-jarige vrouw die in Zemst in het water terecht was gekomen. Twee brandweermannen hebben nog geprobeerd om het slachtoffer te grijpen, maar dat lukte niet. De sterke stroming sleurde haar mee en ondanks de inzet van een sonarboot en een helikopter werd ze niet meer gevonden. De zoektocht is voorlopig ook stopgezet.