OPSPORINGSBERICHT. Politie wil identiteit weten van 19 personen op uit de hand gelopen coronabetoging: herkent u één van deze mensen?

BrusselDe politie heeft dinsdag een opsporingsbericht verspreid om enkele betogers te identificeren die aanwezig waren op de uit de hand gelopen betoging tegen de coronamaatregelen in Brussel. Het gaat om in totaal 19 mensen.

 1. Ons leven werd 7,59% duurder, hoogste inflatie in bijna 40 jaar: "Lokale consumptie is geen geitenwollensokkenverhaal meer”

  Ons leven werd 7,59% duurder, hoogste inflatie in bijna 40 jaar: "Lokale consumptie is geen geitenwol­len­sok­ken­ver­haal meer”

  Consumentengoederen en -diensten waren in januari liefst 7,59 procent duurder dan een jaar eerder. Daarmee komen we dicht bij het historische record uit 1983, toen de inflatie op 7,90 procent stond. Afgelopen december klopte het inflatiecijfer nog af op 5,71 procent. Hoe lang zal het leven nog duurder worden en waar ligt de oplossing? Volgens retailexpert Pierre-Alexandre Billiet moeten we de oplossing letterlijk dicht bij huis zoeken: “Lokale consumptie kan als buffer dienen om de schok op te vangen.”
 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.