AFP
Volledig scherm
© AFP

Opruimen in overstromingsgebied niet zonder gevaar: “Let op voor gevaarlijke stoffen in water”

Mensen die de handen uit de mouwen steken in overstromingsgebieden worden opgeroepen om voorzichtig te zijn. Er kunnen gevaarlijke producten in het water terechtgekomen zijn, waarschuwt het Nationaal Crisiscentrum.

4 reacties

 • Ives Ameel

  6 maanden geleden
  Dat zou toch meer voorkomen moeten kunnen worden, we kunnen robotten op Mars plaatsen en hebben de nodige software om zoiets te voorspellen, natuurlijk kun je zoiets niet tegenhouden maar toch beter voorbereiden. Maar ja dat brengt geen stemmen op.
 • Willy Devroey

  6 maanden geleden
  De overheden blazen hoog van de toren met hun hulp. Er wordt nochtans vitale informatie verzwegen. Ik hoor verhalen van vrienden waarvan een nicht die in Luik woont en haar woning verloor met haar kleine kinderen op hotel mag. MAAR: slechts voor één week!!!!! Daarna moet ze haar plan trekken.
 • eli bosch

  6 maanden geleden
  Wilmes heeft veel kritiek gekregen op haar Coronabeleid maar eerlijk gezegd is het nog een van de meest oprechte politiekers. Ik begrijp niet waarom zij geen premier mocht blijven.
 • francois demunter

  6 maanden geleden
  Verlinden en De Croo laten u niet in de steek. Misschien mee gaan opkuisen dan doen ze iets nuttig.
 1. Politieke partijen gaven vorig jaar 4,7 miljoen euro uit aan Facebook-advertenties: N-VA koploper met 1,7 miljoen euro aan uitgaven

  Politieke partijen gaven vorig jaar 4,7 miljoen euro uit aan Fa­cebook-adverten­ties: N-VA koploper met 1,7 miljoen euro aan uitgaven

  De politieke partijen in ons land gaven vorig jaar gezamenlijk 4,7 miljoen euro uit aan reclamecampagnes op Facebook, Instagram en Messenger. Dat blijkt uit onderzoek van AdLens, een Belgische groep onderzoekers die politieke reclame op sociale media in kaart brengt. Onze redactie kon de cijfers in detail bekijken. De N-VA was met 1,7 miljoen euro aan uitgaven de absolute koploper.