Volledig scherm
© AP

OPROEP. Indische stewardess wil haar redder van aanslag in Zaventem vinden

Frances Lefebure en Faroek Özgünes lanceerden gisteravond op VTM een oproep om een van de redders van Nidhi Chaphekar te vinden. De Indische stewardess werd drie jaar geleden het gezicht van de aanslagen in Zaventem. “Deze man is de enige die ik nog niet teruggevonden heb. Ik wil ál mijn redders bedanken want zonder hen had ik het niet overleefd.”

8 reacties

 • Leo Duym

  1 jaar geleden
  Dankbaarheid is een mooie zaak. maar waarom zoveel tijd, geld en energie besteden aan het zoeken van een held, alleen maar om hem te bedanken? Kan dat alles niet beter besteed worden aan het opsporen van de vele nog niet gevatte misdadigers?
 • LEONA ARNOLS

  1 jaar geleden
  Misschien wil die man gerust gelaten worden en dat is ook zijn goed recht respecteer dat dan ook
 • Cecarine De Smet

  1 jaar geleden
  Het heeft een reden dat de man niet reageert. En dat moet deze dame aanvaarden, willen of niet!! Btw deze man zijn privacy is gone dankzij deze dame!!!
 • Verstappen Martine

  1 jaar geleden
  Hier heb ik heel dubbele gevoelens bij.Misschien wil die man helemaal niet herkend worden. En waar is zijn recht op privacy nu weet heel Belgie hoe hij eruit ziet. Dat kan toch niet.
 • laeremans viviane laeremans

  1 jaar geleden
  Ik werk op de luchthaven en een van mijn collega s heeft heel veel mensen geholpen. Die droeg een wit hemd en had krullen. Maar een week ofzo nadien is die zelf verongelukt met de wagen. Mss kan hij die man zijn.
 1. Nationale Veiligheidsraad zet deur op kier voor repatriëring IS-moeders uit Syrië

  Nationale Veilig­heids­raad zet deur op kier voor repatrië­ring IS-moe­ders uit Syrië

  De regering wil er “alles aan doen” om Belgische kinderen van IS-strijders weg te halen uit de Syrische kampen. Dat heeft premier Alexander De Croo (Open Vld) gezegd in de Kamer. Voor de Belgische moeders van die kinderen is gisteren op de Nationale Veiligheidsraad beslist om “geval per geval” te analyseren of ze gerepatrieerd kunnen worden, zei hij. Maar “de nationale veiligheid blijft hét criterium”.
 2. Kardinaal De Kesel herstelt “goed en gunstig” van darmkanker
  PREMIUM

  Kardinaal De Kesel herstelt “goed en gunstig” van darmkanker

  Kardinaal Jozef De Kesel (73) herstelt nog steeds, maar “wel goed" van darmkanker. Nadat hij in april vorig jaar plots zijn taken neerlegde, onderging hij een chemokuur, gevolgd door een operatieve ingreep: “Je hoort natuurlijk wel van kanker bij anderen, maar je denkt niet dat het ook jou kan overkomen.” Door het coronagevaar ontvangt de kardinaal nog steeds geen bezoek, al gebruikte hij de vrijgekomen tijd wel om een boek te schrijven.
 1. 119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpaleis
  Play

  119 artiesten treden op tijdens 24 UUR LIVE in het Sportpa­leis

 2. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees