Oprit Nevele E40 richting Brussel twee dagen dicht

De oprit van de E40 richting Brussel in het Oost-Vlaamse Nevele zal woensdag en donderdag overdag tussen 9 en 17 uur afgesloten zijn. Het Agentschap Wegen en Verkeer vervangt dan een hoogspanningscabine van de verlichting van de snelweg.

 1. Slangen op maandag. “Niet de hele joodse gemeenschap maakt het te bont: een minderheid maakt het de meerderheid moeilijk”
  PREMIUM
  34

  Slangen op maandag. “Niet de hele joodse gemeen­schap maakt het te bont: een minderheid maakt het de meerder­heid moeilijk”

  Afgelopen weekend heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever het record 'op eieren lopen' op scherp gesteld. Vanuit de imposante Mechelse Nekkerhal werd zijn nieuwjaarsspeech gestreamd naar de thuiszittende militant. Met de grootst mogelijke voorzichtigheid maakte De Wever enkele pirouettes rond de affaire-Kucam en de rol van goudhaantje Theo Francken in de affaire.
 2. Nu nog besmettelijkere virusmutaties de overhand dreigen te nemen: hoe groot is draagvlak voor nieuwe, harde lockdown in Vlaanderen?
  PREMIUM
  2

  Nu nog besmette­lij­ke­re virusmuta­ties de overhand dreigen te nemen: hoe groot is draagvlak voor nieuwe, harde lockdown in Vlaanderen?

  “Trek even snoeihard aan de noodrem - de kort pijn -, om daarna allemaal sneller naar het ‘normale leven terug te kunnen.” Nu nog besmettelijkere virusmutaties de overhand dreigen te nemen, lijkt de nieuwe, strengere lockdown waar onder meer de horeca en eventsector om vragen er vroeg of laat te komen. Hoe denken werkgevers, winkeliers, het onderwijs, verhuurders van vakantielogies en jeugdverenigingen hierover? Bestaat er een draagvlak voor een nieuwe, harde lockdown zoals in maart in Vlaanderen?
 1. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen

 2. 91-jarige kapper schroeit de haren van zijn klanten met gloeiende metalen staaf
  Play

  91-jarige kapper schroeit de haren van zijn klanten met gloeiende metalen staaf