Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

Oppositie vindt dat regering te weinig doet om tweede golf te voorkomen

De oppositie in de Kamer vindt dat de regering te weinig doet om te voorkomen dat er in ons land een tweede golf komt van de coronapandemie. De regering had richtlijnen en regels rond reizen in het buitenland moeten uitvaardigen en de mondmaskers in de winkels hadden al verplicht moeten zijn, klonk het donderdag tijdens het vragenuurtje.

5 reacties

 • Leo Kaya

  9 maanden geleden
  Deze regering doet het goed, gezien de beperkte middelen die ze hebben en de evenwichten die ze moeten zoeken tussen alle partijen, politiek, burgers, bedrijven. De grootste Vlaamse partijen zelf blinken uit in afwezigheid. Waar zitten de oplossingen van Vlaams Belang ?
 • Patrick Lambrechts

  9 maanden geleden
  Als vijgen na Pasen worden bepaalde politiekers wakker, en breken alles af, in plaats van constructief te handelen. Arm België
 • Mieke Goethals

  9 maanden geleden
  Nooit gedacht dat ik het nog eens zou zijn Calvo, maar hij heeft groot gelijk dat er niet kan gewacht worden tot de veiligheidsraad van volgende week om het dragen van mondmaskers in alle winkels te verplichten!
 • Bob Boomer

  9 maanden geleden
  Hoe durven politici nog op de goodwill v/d bevolking rekenen als de regelweverij en de achterpoortjes alle duidelijkheid hebben weggenomen. En het maakt niet uit of je in de regering zit of in de oppositie, de verpakking is wel anders, maar de idioterie is het zelfde. Habla produceren !
 • Steven-Acuña Acuna

  9 maanden geleden
  Deze nep-regering doet in het algemeen veel te weinig! Verkiezingen zijn snel nodig om verandering te brengen aan deze situatie!
 1. Touring keert kar: “Toch reisbijstand als vakantiebestemming plots rood wordt”

  Touring keert kar: “Toch reisbij­stand als vakantiebe­stem­ming plots rood wordt”

  Wie op vakantie vertrekt, kijkt best de voorwaarden na van zijn verzekeringen. Zo waarschuwde Touring, marktleider voor reisbijstand in België, eerder vandaag dat het geen reisbijstand meer zal geven van zodra de vakantiebestemming door de overheid als ‘rode zone’ wordt beschouwd. Vanavond stelde het bedrijf dat standpunt echter bij en geeft het, net als Mutas - de reisbijstandcentrale van verschillende mutualiteiten - wel nog bijstand als de toerist afreisde op een moment dat de bestemming nog ‘groen’ was.
 1. Straffe dronebeelden tonen enorme brand in natuurgebied in Brecht
  Play

  Straffe dronebeel­den tonen enorme brand in natuurge­bied in Brecht

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen