Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Opnieuw virale foto “van afval na klimaatbetoging”, maar beeld werd genomen in tram in Oostende

Op Facebook circuleerde de voorbije dagen een foto van afval dat zou achtergelaten zijn na een betoging van klimaatspijbelaars. Het blijkt echter te gaan om afval dat bijna twee weken geleden op een woensdag werd achtergelaten in een tram in Oostende.

16 reacties

 • dirka brysbaert

  2 jaar geleden
  Hmm, als ik sommige reacties lees, dan vrees ik dat de meeste het toch niet begrepen hebben dat de tekst bij de foto eigenlijk niets met die foto te maken heeft
 • gilbert dejonghe

  2 jaar geleden
  Zij die gaan betogen zorgen zelf voor een berg afval en dan moet de stad maar gaan opkuisen. Propere betogers zijn dat ? Doe ze een boete betalen of zijn er geen beelden van ?
 • Redgy Van Goethem

  2 jaar geleden
  Sluikstorten gebeurt regelmatig en door alle leeftijdscategoriën. De 40 tot 55 jarigen op kop. De leeftijdscategorie VN de milieuspijbelaars komt pasop de vierde plaats... spijtig wijsneuzen maar het is de realiteit..
 • Anonymous

  2 jaar geleden
  Het is de schuld van de jongeren dat hier overal SUV’s rondrijden, heel de tuin verlicht is, het vol staat met terrasverwarmers, we nog steeds te weinig isoleren, chemische troep gebruiken, hout, olie en gas verbranden, water verspillen, industrie en transport te veel vervuild. Denk toch eens voor jezelf en laat je niet leiden door populisten, demagogen en haatzaaiers. Ze leiden je weg van de echte oorzaken en gaan aan de haal met alle macht en geld
 • kelly van orshaegen

  2 jaar geleden
  Ik werk op tomorrowland en elk jaar komen er meer en meer jongeren achter een vuilzak vragen. Helaas zijn het de oudere generaties die het zo achterlaten, jammer dat iedereen zo stereotype denkt.
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. LEZERSBRIEF. “Ook mijn broer met Down werd toegetakeld tijdens een wandeling met zijn hondje. Maar in plaats van gerechtigheid kregen we nog een mokerslag op ons hoofd”
  72

  LEZERS­BRIEF. “Ook mijn broer met Down werd toegeta­keld. Maar in plaats van gerechtig­heid kregen we nog mokerslag op ons hoofd”

  Niemand blijft onbewogen bij de aanval op Kevin Janssen (29), een jongeman met een beperking die dinsdag zonder enige aanleiding in mekaar werd geslagen. Maar bij deze lezeres werd een oude wonde opengereten. Haar broer, die het syndroom van Down heeft, is net hetzelfde overkomen toen hij zijn dagelijkse wandeling maakte. “Hij deed een beetje raar toen hij thuiskwam maar was vooral stil. Tot het douchemoment die avond. Bleek dat mijn broer zwaar geschopt en toegetakeld was... De daders waren al gekend bij de politie voor het teisteren van de buurt”. Lees hierna haar integrale lezersbrief.
 1. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil

 2. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"