De snelwegparking langs de E40 in Groot-Bijgaarden.
Volledig scherm
De snelwegparking langs de E40 in Groot-Bijgaarden.

Opnieuw twee truckers overvallen op snelwegparking in Groot-Bijgaarden: messteken in het aangezicht

Criminelen hebben afgelopen nacht opnieuw twee truckers, een Roemeen en een Let, overvallen op het parkeerterrein langs de E40 in Groot-Bijgaarden. De slapende truckers werden in hun cabine aangevallen en bedreigd met een scherp voorwerp. Een van hen liep door zich te verweren enkele snijwonden in het gezicht op. Zijn persoonlijke bezittingen zoals zijn gsm en portefeuille werden gestolen. 

406 reacties

 • JAN krommentak

  5 jaar geleden
  Waarom stelt men hen die deze mensen ondersteunen niet mee verantwoordelijk voor deze criminaliteiten zij zorgen er mee voor dat er steeds anderen bijkomen omdat men toch weet op steun te kunnen rekenen en opgevangen word door goedgelovigen
 • geert vingerhoets

  5 jaar geleden
  zou het geen mooi gebaar zijn van onze regering moesten ze de ontvangen miljoenen van de kilometerheffing voor vrachtwagen gebruiken om onze parkings langs de snelweg veiliger en comfortabeler te maken voor de vrachtwagen bestuurders in plaats van parkings te sluiten en dan controle te doen op rij en rusttijden
 • dirk rombaut

  5 jaar geleden
  chauffeur wordt zo ook een gevaarlijk beroep. Ik leg, spijtig genoeg, de schuld bij de lakse houding van het gerecht. Zelfs als de politie ingrijpt zal het gerecht enkel met opgestoken vinger zeggen "niet meer doen hé, en ga nu maar braaf naar huis!".
 • maud hallett

  5 jaar geleden
  en waar was de politiebescherming?
 • Dominique Vandamme

  5 jaar geleden
  Als ze opgepakt worden en ze komen in Brussel voor de rechter, dan zal er wel een vrijspraak volgen omdat het bandje niet afgespeeld kan worden. Zijn het transmigranten, ook die hebben wel eens een nieuwe GSM van doen, of een andere groep, het is en blijft onaanvaardbaar. Regelmatige raids, als ze niet gelekt worden, zijn de enige oplossing. Illegalen moeten niet het bevel krijgen het grondgebied te verlaten, ze moeten opgepakt worden en terug naar af, en zonder premie.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 2. Welke kritiek op elektrische wagens is terecht? Expert: “Vlamingen willen met hun auto naar het zuiden, maar ze rijden bijna nooit meer dan 40 km”
  PREMIUM

  Welke kritiek op elektri­sche wagens is terecht? Expert: “Vlamingen willen met hun auto naar het zuiden, maar ze rijden bijna nooit meer dan 40 km”

  Vlaanderen raakt niet uitgepraat over Jurgen (47) die zijn Tesla inruilt voor een benzineauto. In het debat over de elektrische wagens lopen de emoties zeer hoog op, zo blijkt. Welke kritieken zijn terecht, welke niet? Hoe komt het dat de batterij van zulke wagens veel zwakker lijkt dan autobouwers voorhouden? En wanneer worden elektrische auto’s eindelijk goedkoper? Professor Joeri Van Mierlo (VUB), dé autoriteit in België, beantwoordt al uw prangende vragen.
 3. Transportsector niet te spreken over sluiting snelwegparking in Groot-Bijgaarden

  Transport­sec­tor niet te spreken over sluiting snelwegpar­king in Groot-Bijgaarden

  Willy Segers (N-VA), burgemeester van Dilbeek, gaat de parking voor vrachtwagens op het parkeerterrein langs de E40 in Groot-Bijgaarden laten afsluiten. Eerder deze dag was er nog discussie of de provinciegouverneur deze beslissing al dan niet moet nemen. “Maar minister Ben Weyts (N-VA) verzekerde mij dat ik die beslissing zelf kan nemen”, zegt Segers. De transportsector zelf is niet te spreken over de beslissing.
 1. Zweedse douane betrapt Belgisch echtpaar met 15 wapens: “Vier pistolen in slipje verstopt en twee in bh”
  PREMIUM

  Zweedse douane betrapt Belgisch echtpaar met 15 wapens: “Vier pistolen in slipje verstopt en twee in bh”

  Een Belgisch echtpaar is op de brug tussen Denemarken en Zweden betrapt op wapensmokkel. Tijdens een routinecontrole beweerde de man dat ze op weg waren naar een trouwfeest. Omdat de agenten argwaan hadden, besloten ze het koppel te fouilleren. Bij de vrouw hadden ze meteen prijs. “Vier pistolen in haar slipje en twee in haar bh”, zegt een woordvoerder van de douane. En dat was nog maar het begin, want ze ontdekten nog veel meer wapens.
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  8

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.