James Arthur
Volledig scherm
© James Arthur

Opnieuw banen geschrapt bij C&A: “Dit is al de derde herstructurering op vijf jaar”

Door tegenvallende online verkoopsresultaten plant de directie van winkelketen C&A een herstructurering. Dat is vrijdag bekendgemaakt op een bijzondere ondernemingsraad op de hoofdzetel in Vilvoorde, zo meldt vakbond ACV Puls. Hoeveel ontslagen er met de herstructurering gepaard zouden gaan, is nog niet duidelijk.

25 reacties

 • Georgette Vanoverbeke

  2 maanden geleden
  Vroeger heel mooie kleding voor oudere dames ,nu is er niets meer voor ons en daarom gaan wij er niet meer .
 • Frans Sels

  2 maanden geleden
  C&A is niet goedkoop, en dan de huur van de panden ...dat moet de klant allemaal betalen,komt daarbij ...jonge mensen zijn niet zo pro C&A en kopen ook veel online.
 • Vicky Vanglabeke

  2 maanden geleden
  Ik heb de laatste tijd het gevoel dat C&A aan het doodbloeden is. Ze hebben soms mooie kledij maar die zijn dan enkel bij bepaalde winkels te koop. Ik ga geen 30 of 40 km verder rijden om dat kledingsstuk te kopen. En ze mogen hun algemeen aanbod wat updaten.
 • Martine Delagaye

  2 maanden geleden
  Heel oudbollige mode en ook alles in heel grote maten. Vroeger had je een jongeren afdeling maar die kleding is alleen geschikt voor heeeel grote struise dames
 • Maria Volont

  2 maanden geleden
  Daar ziet ge mij niet meer,het meeste is brol,ge vind daar niets fatsoenlijk meer.
 1. Moslim en holebi: Mohammed (22), Hind (29) en Abdellah (29) getuigen. “Ik moest in therapie en brouwsels drinken om van mijn homoseksualiteit te ‘genezen’”
  PREMIUM

  Moslim en holebi: Mohammed (22), Hind (29) en Abdellah (29) getuigen. “Ik moest in therapie en brouwsels drinken om van mijn homoseksua­li­teit te ‘genezen’”

  Geen Queer Iftar op 31 maart in De Roma, omdat de veiligheid van de holebideelnemers niet kan gegarandeerd worden. Het incident illustreert dat het voor moslims heel moeilijk is om voor hun geaardheid uit te komen en hun seksualiteit te beleven. Mohammed (22), Hind (29) en Abdellah (29) getuigen elk over hun eigen parcours. “De imam wist wat er aan de hand was: de duivel was in mij was gevaren en daardoor had ik homoseksuele gevoelens ontwikkeld”, vertelt Mohammed.