Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Shutterstock / Edoma

Opnieuw 245 verwaarloosde dieren in beslag genomen in Bocholt

Bij een herstelcontrole aan een woning in Bocholt zijn opnieuw meer dan 245 verwaarloosde dieren in beslag genomen, waaronder duiven, kippen en parkieten. Dat meldt politie Carma vandaag. Eerder dit jaar werden bij dezelfde eigenaar al 425 dieren in beslag genomen.

3 reacties

 • Christine Laevers

  1 maand geleden
  Sommige mensen proberen via dieren eerder opgelopen trauma's met mensen te compenseren. Jeugdtrauma's e.a. krijgen een uitleving via dieren. Hopelijk wordt dat eens nagekeken.
 • Debbie De Bruyn

  1 maand geleden
  De meesten verdienen geen dier. Mensdom.
 • Frank Pierco

  2 maanden geleden
  PV en vermoedelijk bijhorende boete. Zou men potjandorie niet beter die eigenaart helpen met psychologische begeleiding en eventueel hulp thuis?? Toch overduidelijk dat daar meer aan de hand is. Ja, dierenwelzijn is belangrijk. Maar al te vaak wordt blijkbaar vergeten dat mensen ook belangrijk zijn. Help de mens in dit verhaal en voorkom op die manier toekomstig dierenleed.
 1. Wordt Mega volgende energieleverancier in problemen? “Geen acuut gevaar” en “situatie niet te vergelijken”

  Wordt Mega volgende energiele­ve­ran­cier in problemen? “Geen acuut gevaar” en “situatie niet te vergelij­ken”

  “Er is geen reden tot ongerustheid over onze situatie.” Zo reageert de Waalse energieleverancier Mega op het faillissement van de Vlaamse Energieleverancier. De naam van Mega valt regelmatig als het gaat om andere energiespelers die in de problemen dreigen te komen. Maar daar is niets van aan, benadrukt het bedrijf zelf. Ook volgens Test-Aankoop dreigt geen acuut gevaar.
 2. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.