Geert De Rycke
Volledig scherm
PREMIUM
© Geert De Rycke

Opmerkelijke oproep van organisatoren jeugdkampen: “Hou kind thuis als het kan”

“Schrijf niet opnieuw in voor het paaskamp, als je een alternatief voor je kinderen hebt.” Die opmerkelijke oproep komt van enkele grote organisatoren van jeugdkampen. Nu de regels werden aangescherpt, komen sommige met kleinschaligere alternatieven. Voor duizenden kinderen valt het voorziene paaskamp sowieso in het water nu heel wat organisatoren annuleren.

7 reacties

 • Johan Janssen

  2 jaar geleden
  We maken kinderen maar er op passen en met bezig zijn...hooo maar
 • Lesley Huyens

  2 jaar geleden
  Bernard, kinderen kunnen ook 1 vast vriendinnetje of vriendje kiezen en daar tijdens deze periode mee samen komen. Mijn 2 dochters hebben dit al elke keer zo gedaan en zij amuseren hun heel goed. Zij willen zelfs niet naar 1 of ander kamp waar ze niemand kennen. Voor alles is een oplossing, alleen willen veel ouders de makkelijke oplossing kiezen
 • Marco b.

  2 jaar geleden
  Patrick Jonkers.. absoluut! Maar de logica is ver zoek en ondanks deze oproep, zullen er nog steeds ouders zijn die de risico's prefereren boven gezond verstand en logica. Louter uit zelfzucht omdat ze organisatorisch geen raad weten. Het is reeds pijnlijk duidelijk geworden dat als je niets verbied, de mensen denken dat het ok is.
 • Patrick Jonkers

  2 jaar geleden
  Als de scholen "sluiten" dan moeten ze de jeugdkampen ZEKER "sluiten" de logica zelve toch !!
 • Veerle De Cock

  2 jaar geleden
  Annuleren die kampen ! Daar komen ook veel kinderen samen !