Geert De Rycke
Volledig scherm
PREMIUM
© Geert De Rycke

Opmerkelijke oproep van organisatoren jeugdkampen: “Hou kind thuis als het kan”

“Schrijf niet opnieuw in voor het paaskamp, als je een alternatief voor je kinderen hebt.” Die opmerkelijke oproep komt van enkele grote organisatoren van jeugdkampen. Nu de regels werden aangescherpt, komen sommige met kleinschaligere alternatieven. Voor duizenden kinderen valt het voorziene paaskamp sowieso in het water nu heel wat organisatoren annuleren.

7 reacties

 • Johan Janssen

  6 maanden geleden
  We maken kinderen maar er op passen en met bezig zijn...hooo maar
 • Lesley Huyens

  6 maanden geleden
  Bernard, kinderen kunnen ook 1 vast vriendinnetje of vriendje kiezen en daar tijdens deze periode mee samen komen. Mijn 2 dochters hebben dit al elke keer zo gedaan en zij amuseren hun heel goed. Zij willen zelfs niet naar 1 of ander kamp waar ze niemand kennen. Voor alles is een oplossing, alleen willen veel ouders de makkelijke oplossing kiezen
 • Mario Tersago

  6 maanden geleden
  Patrick Jonkers.. absoluut! Maar de logica is ver zoek en ondanks deze oproep, zullen er nog steeds ouders zijn die de risico's prefereren boven gezond verstand en logica. Louter uit zelfzucht omdat ze organisatorisch geen raad weten. Het is reeds pijnlijk duidelijk geworden dat als je niets verbied, de mensen denken dat het ok is.
 • Patrick Jonkers

  6 maanden geleden
  Als de scholen "sluiten" dan moeten ze de jeugdkampen ZEKER "sluiten" de logica zelve toch !!
 • Veerle De Cock

  6 maanden geleden
  Annuleren die kampen ! Daar komen ook veel kinderen samen !
 1. Drugsmaffia ontvoert man (23) uit Oostende: slachtoffer door Nederlandse politie bevrijd
  Oostende
  8

  Drugsmaf­fia ontvoert man (23) uit Oostende: slachtof­fer door Nederland­se politie bevrijd

  Een 23-jarige man uit Oostende is door de Nederlandse politie bevrijd nadat hij in de kuststad ontvoerd was door de drugsmaffia. Dat bevestigt het parket van West-Vlaanderen aan HLN. Drie ontvoerders, leden van een Deense bende, reden met hun geknevelde slachtoffer naar Nederland. Daar greep de politie in om erger te voorkomen. Eén verdachte verscheen intussen voor de Brugse raadkamer, maar beroept zich op z’n zwijgrecht.