Dean Verberckmoes (4) samen met Dave De Kock.
Volledig scherm
PREMIUM
Dean Verberckmoes (4) samen met Dave De Kock. © RV

OPINIE. Voor we op zoek gaan naar een zondebok, moeten we ons afvragen of er in de gevangenissen niet meer geïnvesteerd moet worden in daders

Het moet een van de grootste nachtmerries zijn voor ouders: geen nieuws hebben van je kind nadat je het zonder het te weten hebt toevertrouwd aan een oppas die kort daarvoor de gevangenis heeft verlaten voor het doodfolteren van een kleuter. Dat is het drama dat zich nu heeft voltrokken. De kleine Dean Verberckmoes, vier jaar oud, is gisteravond dood teruggevonden tussen de rotsen van de waterkering in een dorpje in Zeeland, nadat hij was meegenomen door Dave De Kock. Sinds vorige woensdag was er geen spoor meer van beiden.

165 reacties

 • Paul Philippaerts

  1 maand geleden
  Het gaat hier om misdadigers uit de maatschappij te halen. Met straffen van 10 jaar voor kindermoord en aftrek van dit en van dat. Had die kerel in de psychiatrie geraakt was hij na drie jaar al vrij. Zotten van dit kaliber moeten worden opgesloten desnoods levenslang worden vastgezet, inplaats dat europees gepapper op kosten van de gemeenschap.
 • bob jansens

  4 maanden geleden
  Men kan misschien ook eens de vraag stellen of het normaal is dat gevangenen alles krijgen op kosten van de gemeenschap. Misschien moet men ze zelf laten opdraaien/werken voor de kosten...
 • guy Van Deun

  4 maanden geleden
  Helemaal niet investeren voor de hulp van moordenaars maar wel investeren om slachtoffers of nabestaanden hulp te bieden.
 • Ingrid Michiels

  4 maanden geleden
  Nog meer investeren? Hoe durft u dit zelfs schrijven? Stop met het pamperbeleid, opsluiten is zelfs niet genoeg... deze "mensen" moeten de maatschappij terugbetalen. Bah!
 • Greta Persoons

  4 maanden geleden
  Dit artikel is de nagel op de kop!
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.