Jinnih Beels.
Volledig scherm
Jinnih Beels.

OPINIE Jinnih Beels: "Excuses van Marokkaanse gemeenschap? We vragen toch ook bewoners uit Brugge en Antwerpen niet om het vandalisme van hooligans te veroordelen?"

De laatste maanden horen we met de regelmaat van de klok over problemen in verschillende steden: kleine opstootjes tot regelrechte rellen van Antwerpen, Brussel tot Genk. Ik wil hier geen enkele politiezone viseren, want ik heb veel respect voor alle agenten die in de vuurlinie staan, met gevaar voor eigen leven. Maar het is wel opvallend dat het bestuur o.a. in Brussel ‘oprecht geschrokken’ is van wat er gebeurde. 

134 reacties

 • Antoon De Wachter

  5 jaar geleden
  Een ding is zeker juist : een relschopper is en blijft veen relschopper ongeacht de kleur of afkomst !
 • Niels Van damme

  5 jaar geleden
  Leo De Laet excuses moeten ook komen van mensen gelijk u!
 • Theo Flitser

  5 jaar geleden
  De toon is gezet, de aap komt uit de mouw !!! Men is bij deze gewaarschuwd !!!
 • Roger Geens

  5 jaar geleden
  Dit is politieke "talk" en de politie staat al midden in de maatschappij waardoor ze natuurlijk de nodige klappen krijgen .Het duurt zolang tot slachtoffers van de terroristen het "recht" in eigen handen nemen en dan staat de media daarover weer eens "vol" .
 • Theo Flitser

  5 jaar geleden
  De toon is gezet, de aap komt uit de mouw !!! Men is bij deze gewaarschuwd !!!
 1. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.